Hollywood3. marts 2015

Rihanna forfølger Leonardo DiCaprio

Er Rihanna bare endnu et nøk i bæltet for den dameglade Leonoardo Dicaprio?
Af af
Kun Leonoardo DiCaprio kan blive træt af en kvinde som Rihanna
Kun Leonoardo DiCaprio kan blive træt af en kvinde som Rihanna
 Foto: All Over
Rihanna og Leonardo DiCaprio er begyndt at komme sammen. Selvom ingen af parterne har bekræftet det endnu, så er det en offentlig sandhed, at Rihanna og Leonardo DiCaprio og Rihanna har en heftig flirt kørende - og har måske endda været venner med fordele gennem flere år.

De to superstjerner tilbragte tilmed Valentinsdag sammen, hvor de blandt andet skulle have kysset til en fødselsdagsfest for designeren Nikki Erwin, hvorefter de fulgtes til et hotel omkring klokken fire om natten, ifølge The New York Daily Mail.

Læs også: Lenoardo og Rihanna - nyt par?

Men selvom Rihanna og Leo er noget nær det perfekte match - skønhed og skandaler taget i betragtning - så er det ikke bryllupsklokkerne, der kimer i øjeblikket. Tværtimod, nærmest.

Flere kilder fortæller i stedet til TMZ, at Rihanna er ude efter et mere seriøst forhold, men at Leo ikke er interesseret i andet end en flirt.

- Hun er altid den lækreste pige til festen, men hun følger efter ham, lige meget hvor han går hen, fortæller en kilde til TMZ.
Kilden uddyber med, at Rihanna lignede en sulten hundehvalp og nærmest spænede efter DiCaprio, hvis han forsvandt fra hendes åsyn til en fest på Valentinsdag.

Hvorfor Leonardo ikke vil have mere med Rihanna melder historien ikke noget om, men det kan være, Leo har nok at se til i form af de modeller, han altid synes at være omgivet af - hvor end han befinder sig.

Læs også: Leonardo DiCaprios vilde forvandling

Sponsoreret indhold