Hollywood18. oktober 2015

Justin Bieber om penis-billede: - Den var krympet lige dér

”What Do You Mean”-sangeren har for første gang udtalt sig om de nøgenbilleder, der for en uges tid blev taget af ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bieber_front_penis.jpg
 All Over og Bulls

Det er bestemt ikke gået ubemærket hen, at Justin Bieber for nyligt smed hver eneste trevl på kroppen under en ferie på Bora Bora.

Tusindvis af fans verden over har således kommenteret og jublet over den 21-årige sangers ”langejan”, der ifølge flere var noget over gennemsnittet.

Og nu har hovedpersonens ejermand for første gang taget bladet fra munden og udtalt sig om de saftige billeder.

Justin Bieber fortalte således i et interview med Access Hollywood, at han følte sig krænket og forarget over billederne, men på samme tid fik han da også lige selv lov til at sætte lidt ord på størrelsen af sin bedste ven i underbuksen:

- Den var krympet lige dér, lød det således fra en grinende Justin Bieber.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bieber_1.jpg
 Bulls

Justin Bieber luftede det hele under en ferie til Bora Bora. Foto: Bulls

Det var under en idyllisk rejse til Bora Bora, at Justin Bieber smed tøjet – og en fotograf efterfølgende knipsede en række billeder af hans javertus.

Og dét er altså ikke faldet i god jord hos den canadiske sanger. Billederne er nemlig taget uden tilladelse, og derfor vil Justin Bieber sagsøge, hvis ikke de bliver fjernet igen.

- Min første tanke var: 'Hvordan kan de gøre det?'. Jeg føler mig helt vildt misbrugt. Jeg føler, at jeg ikke kan gå udenfor nøgen. Men man burde føle sig sikker, når man er alene for sig selv - specielt når man er så langt væk, siger Justin Bieber i interviewet med Access Hollywood.

Om han ender med at vinde sagen, hvis den havner i retten, vides ikke. Men om ikke andet kan Justin Bieber da glæde sig over den positive respons, som han har fået i kølvandet på billederne. Selv farmand Jeremy Bieber, 40, er stolt.

- @justinbieber, hvad fodrer du den med, skrev farmand således i et tweet på Twitter, inden han afsluttede med hashtagget ”prouddad” (stolt far, red.).

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_340.png
null

Sponsoreret indhold