Hollywood12. oktober 2015

Se billederne: Kourtney Kardashian på date med Justin Bieber

Kourtney Kardashian lader til at være kommet over utro Scott Disick og hans mange eskapader. I hvert fald blev hun og Justin Bieber set sammen på date i weekenden

Kourtney Kardashian på date med Justin Bieber

Hun er 36, og han er 21, men det afholder ikke Kourtney Kardashian og Justin Bieber fra at hygge sig sammen. I fredags blev de to nemlig spottet foran gourmetrestauranten The Nice Guy i West Hollywood, hvor de to stjerner var på date - kun kort tid efter lækket af de famøse nøgenbilleder af "What Do You Mean?"-sangeren.

Ifølge Radar Online forlod Kourtney Kardashian og Justin Bieber også stedet i den samme bil.

Da Kourtney Kardashian endelig gik fra Scott Disick, var det angiveligt på grund af hans festgen. Realitystjernen kunne simpelthen ikke styre hverken alkohol eller damer, og det blev i sidste ende nok for Kourtney, der har tre børn med Scott.

Justin Bieber har dog heller ikke ry for at være en stille og rolig type, men dét image har popstjernen sagt, at han vil gøre op med, nu hvor han snart er ude med et nyt album. Vi håber for Kourtney Kardashian, at han har tænkt sig at gøre alvor af det løfte, så hun undgår at få de samme problemer, som hun havde med Scott Disick.

Udover fotografernes billeder af parret, har Justin Bieber også delt et billede af sig selv og Kourtney Kardashian på sin Instagram-profil:

Et billede slået op af Justin Bieber (@justinbieber) den

10. Okt 2015 kl. 11:42 PDT

Hvad synes du om Kourtney Kardashian og Justin Bieber som par? Se billederne i galleriet øverst i artiklen.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png
null

Sponsoreret indhold