David Beckhams datter følger i fars (fodbold)fodspor

Bend it like Beckham! Måske er der en ny fodboldstjerne på vej i familien Beckham.

Bend it like Beckham! Måske er der en ny fodboldstjerne på vej i familien Beckham.

Foto: All Over Press

David Beckham, 42, har tre sønner, men indtil videre har ingen af dem vist interesse for grønsværen. 

Nu viser det sig dog, at den yngste af Beckham-børnene, den seks-årige datter Harper, er klar til at trække i fodboldstøvlerne og (måske) følge i fars legendariske fodspor.

Det er den stolte farmand selv, der deler to videoklip, hvor datteren skal til sin første fodboldtime, og det ser ud til, at Harper Beckham er et naturtalent.

Artiklen fortsætter under videoklippet. 

Someone’s ready for her first football lesson

Et opslag delt af David Beckham (@davidbeckham) den

I det første klip går far og datter hånd i hånd på fodboldbanen og dribler bolden frem og tilbage mellem hinanden. 

- Nogen er klar til hendes første fodboldtime, skriver Beckham til klippet og pryder teksten med både en fodbold- og hjerte-emoji. 

Artiklen fortsætter under videoklippet. 

Oh My

Et opslag delt af David Beckham (@davidbeckham) den

I det næste klip ser vi farmand Beckham kaste bolden til datteren Harper, hvis hår er sat op i en yndig fletning. Harper rammer plet, hver gang farmand kaster bolden til hende, og David Beckham kommer da også med rosende vendinger til Instagram-videoen af sit yngste barn.

Allerede tilbage i 2015 afslørede Harpers mor Victoria Beckham, at datteren var bidt af en gal fodbold. 

- Hun er en tomboy, hun har tre brødre. Hun sagde til mig den anden dag: "Mor, jeg tror, jeg vil spille fodbold". Det var en kniv gennem hjertet, fortalte Victoria Beckham i det amerikanske talkshow Good Morning America. 

Den tidligere Spice Girl nyder stor succes som tøjdesigner og havde nok håbet, at hendes eneste datter ville blive en lille fashionista.  

Beckham-parrets ældste søn, 18-årige Brooklyn Beckham forfølger en drøm om at blive fotograf, mens den mellemste søn, 15-årige Romeo Beckham, arbejder som model.  

Den yngste Beckham-søn, 12-årige Cruz Beckham, har et stort sangtalent. Han har samme manager som Justin Bieber, og sidste år udgav den yngste Beckham-søn en julesingle

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close