Hør sangen her: Nu er Cruz Beckhams julesingle på gaden

Foto: All Over

Måske skal alverdens teenagere snart vænne sig til at skrige Beckham i stedet for Bieber. 11-årige Cruz Beckham har netop sendt sin første single på gaden, og sønnen af Victoria Beckham og David Beckham har ikke kun et efternavn, der minder om Justins. Englænderen har også scoret Justins manager Scooter Braun, men om Cruz kan kapre ligeså mange fans som Bieber, vil tiden vise.

Fra i dag kan musikelskere i hvert fald bedømme den unge drengs talent. Førsteudspil fra Beckhams læber er netop sendt på gaden, og sangen bærer titlen "If everyday was christmas".

David Beckham har mange gange uploadet små videoer til sin Instagram, hvor familiens yngste synger for mor og far, men nu er det altså tid til at kickstarte Cruz' karriere som popstjerne.

Og for få timer siden var tiden kommet til verdenspremieren på Beckham juniors radiodebut, hvilket David selvfølgelig forevigede og efterfølgende lagde ud på de sociale medier.

- Ikke som en almindelig morgen før skole. Stolt af min lille mand med sin nye sang, skrev den pensionerede fodboldspiller blandt andet.

Endnu flere fotos af den nye Bieber:

Cruz Beckham

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close