Se billederne: Cristiano og kæresten på hed badeferie

Cristiano og Georgina nyder livet på Sardinien.

Cristiano og Georgina nyder livet på Sardinien.

Foto: Mega

Samtidig med at Christiano Ronaldo skiftede klub til italienske Juventus, er hans foretrukne feriested også rykke til Italien.

Da Cristiano spillede i Spanien brugte han meget af sin fritid på Ibiza, men nu hvor han spiller i Italien, er det Sardinien, han ynder at bruge sin fritid på.

I disse dage er han afsted med kæresten Georgina og deres fire børn. 

Her er tid til vandplaskeri og solbadning fra dækket af den båd, parret har lejet. 

Cristiano har dog ikke meget tid til at slappe af. På torsdag skal han nemlig i kamp for hjemlandet Portugal, når de møder Kroatien på Algarve Stadion.

Så det er med at få suget masser af sol til sig, inden landsholdstrøjen endnu en gang kalder. 

På flere af billederne kan man også se Cristianos ældste søn, den otteårige Cristiano Jr. 

Cristiano og Georgina blev sidste år forældre til deres første fælles barn. Fodboldspilleren har udover sønnen Cristiano også tvillingerne Mateo og Eva Maria. 

Angriberen har tidligere fortalt, at hans ældste gerne vil på fodboldbanen, når han bliver stor, men ikke på samme position som farmand. Han vil nemlig gerne være målmand.

- Ja, det kommer til at blive et stort problem. Han ændrer sin mening hele tiden. Du ved med børn, han er fem og han skifter mening hele tiden, men han kommer til at gøre, lige hvad han vil. Jeg kommer ikke til at lægge pres på ham, fordi mine forældre aldrig lagde pres på mig, så det kommer jeg heller ikke til at gøre mod min søn, har Cristiano fortalt i "The Jonathan Ross Show" for tre år siden

Cristiano og Georgina Rodriguez har officielt dannet par i to års tid. De to mødte hinanden ved et arrangement for modehuset Dolce & Gabbana. I januar 2017 var der forlydender om, at parret var blevet forlovet

Se billeder fra parrets ferie til Sardinien i galleriet herunder

Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriquez på Sardinien - September 2018

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close