Hollywood25. januar 2017

Øv piger! Nu vil Christiano Ronaldo giftes

Efter kun at have kendt sin kæreste i få måneder, er den populære fodboldspiller ifølge vennerne klar til at blive gift. Han planlægger endda, at det skal ske i 2018
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/16.1.26781385.jpg
 Foto: All Over

På fodboldbanen har han stor succes. Han er netop blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller endnu engang, og ved EM i 2016 nåede han helt til tops med Portugals landshold.

Men også i privatlivet ser det ud til at gå godt for den snart 32-årige Christiano Ronaldo.

Her danner han par med den kun 21-årige Georgina Rodriguez. De to mødte hinanden ved et arrangement for modehuset Dolce & Gabbana, og har dannet par siden november.

Og forholdet går åbenbart så godt, at Ronaldo allerede er klar til at tage næste skridt.

Ifølge det portugisiske medie "Correio da Manha" har flere af parrets venner nemlig afsløret, at Ronaldo har planer om at gifte sig med sin unge kæreste.

Han skulle angiveligt allerede have fået sin mors godkendelse, så nu er spørgsmålet bare, hvornår han har tænkt sig at gå på knæ for sin måske kommende brud.

Noget tyder på, at det kan blive indenfor en overskuelig fremtid, for vennerne røber også, at han har planer om, at brylluppet skal foregår i sommeren 2018. Samme år er der VM i Rusland, så tiden må vise om festen skal foregår før eller efter det.

Christiano Ronaldo har tidligere dannet par med den russiske model Irina Shayk fra 2010 til 2015. Hun er i dag kærester med Bradley Cooper.

Ronaldo har en søn på seks år, men moderen til sønnen er ukendt. Den portugisiske fodboldspiller har angiveligt betalt op imod 90 millioner kroner for at moderens identitet skulle forblive en hemmelighed.

Herunder kan du se mange flere billeder af Christiano Ronaldo, der altså også er lidt af et hit blandet verdens kvinder.

Cristiano Ronaldo fylder 30

Sponsoreret indhold