Courtney Love tog stoffer under sin graviditet

Courtney Loves datter Frances er i dag 22 år

Courtney Loves datter Frances er i dag 22 år

Foto: All Over PressSpørger man en læge, er det en forfærdelig idé for gravide kvinder at drikke alkohol, ryge cigaretter eller tage stoffer.

Ikke desto mindre indrømmer rockmusikeren Courtney Love i en ny dokumentar om sin afdøde mand Kurt Cobain, at hun tog heroin, mens hun var gravid med parrets nu 22-årige datter Frances Bean Cobain.

LÆS OGSÅ: Courtney Love har fundet det forsvundne fly

Det skriver Huffington Post.

- Jeg tog det en enkelt gang, men så stoppede jeg igen, siger Love til instruktøren Brett Morgen, der står bag den nye HBO-dokumentar, som hedder "Kurt Cobain: Montage Of Heck".

Tidligere har repræsentanter for både den 50-årige sangerinde og for Cobain imidlertid officielt benægtet, at Love skulle have brugt nogen former for stimulanser, mens hendes datter voksede i maven på hende.

LÆS OGSÅ: Cobains enke har brugt alle Nirvanas penge

- Det kan vi kategorisk afvise. Så snart Courtney fandt ud af, at hun var gravid, kontaktede hun med det samme en fødselslæge, som tog sig af hende, lød det således.

LÆS OGSÅ: Inden tragisk dødsfald: Courtney Love prøvede at hjælpe

Lige fra datteren Frances' fødsel svirrede rygterne om morens heroinmisbrug dog, og allerede efter to ugers levetid,fjernede myndighederne Frances Bean Cobain fra forældrene.

Senere fik Love dog igen forældremyndigheden, og efter alt at dømme har datteren ikke lidt uoprettelig skade af sin mors stofbrug.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close