Hollywood13. december 2017

Gavmild herre: Clooney gav 14 af sine venner 1 million dollars hver

George Clooney er en gavmild mand, det afslører en af hans venner, der for nogle år siden fik en helt særlig gave fra skuespilleren
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.9168822d.jpg
 Foto: All Over Press

George Clooney har altid været en mand med hjertet på det rette sted, det beviste han for nogle år siden, da han takkede 14 af sine nærmeste venner ved at give dem 1 million dollars hver.

Den store pengesum skulle ses som en tak for den hjælp og støtte, som de havde ydet ham i løbet af året.

Det afslører Rande Gerber, der er Clooneys bedste ven, i et interview med MSNBC, det skriver E! News.

- Vi er en gruppe gutter, som vi kalder "Drengene", og George havde ringet til os og sagt: "Sæt kryds i kalenderen den 27. september 2013, der skal I alle komme til middag hos mig", fortæller Rande i interviewet.

Da vennerne ankom til middagsselskabet stod der en sort kuffert på hver af deres pladser.

George Clooney begyndte derefter at fortælle, hvor vigtige de mange venner var for ham, og hvordan de alle havde hjulpet ham, da han kom til Los Angeles for at starte karrieren som skuespiller.

- Det er vigtigt for mig at give tilbage, mens I allesammen er her. Så jeg vil gerne have, at I åbner jeres kufferter, fortæller Rande, at Clooney sagde.

Inde i kufferterne fandt de 14 gutter en million dollars i 20-dollar sedler. - Vi var alle i chok. Altså hvad sket der? Hvorefter Clooney siger: "Jeg ved, at I alle har været igennem nogle hårde tider, og nogle af jer har det stadig hårdt. I skal ikke bekymre jer om jeres børn, I skal ikke bekymre jer om deres skole, I skal ikke bekymre jer om jeres boliglån", fortæller Rande også i interviewet. George Clooney kæmpede i mange år med at slå igennem som skuespiller i Hollywood, og det var først, da han fik rollen som Doug Ross i TV-serien "Skadestuen" i 1994, at han for alvor slog igennem. Vil du også give en gave til dine venner? Prøv med et abonnement på SE og HØR

George Clooney blev far for første gang i sommer

George Clooney og hans 16 år yngre kone, Amal, blev forældre for første gang tidligere på året.

Her kunne de byde velkommen til tvillingerne Ella og Alexander.

Skuespilleren og filminstruktøren har tidligere fortalt, hvordan de to børn stort set ikke græder.

- Jeg græder mere, end de gør. Jeg græder fire gange om dagen lige nu, fordi jeg er så udmattet. Hey, kan du huske dengang, hvor du var single og ikke skulle bekymre dig om at holde et andet væsen i live, sagde George Clooney i et interview Daily Mail i september.

Det var i midten af februar i år, at George Clooney bekræftede rygterne om en tvillingegraviditet.

Du kan se flere billeder af George og Amal Clooney i galleriet herunder

George Clooney og Amal Clooney

Sponsoreret indhold