Hollywood15. september 2017

George Clooney om forældrerollen: - Jeg græder fire gange om dagen

56-årige George Clooney fortæller i et stort interview om dét at være blevet far til et sæt uimodståelige tvillinger. Skuespilleren indrømmer, at det er hårdt arbejde, og selv om de to guldklumper ikke græder meget, så gør han det selv. Faktisk fire gange om dagen, fordi han ”er så udmattet”, som George Clooney selv beskriver det
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.5682984dq.jpg
 Foto: All Over

I en alder af 56 år havde skuespiller George Clooney opgivet alt håb om at blive far.

Men i begyndelsen af juni fødte skuespillerens kone Amal, 36, et sæt sunde tvillinger: datteren Ella og sønnen Alexander.

Siden har det celebre par i den grad haft rigeligt at se til. Det er nemlig ikke uden sved og tårer at blive forældre til et sæt energiske tvillinger, afslører George Clooney.

Den amerikanske skuespiller åbner nu op om sin nye far-rolle i et stort interview med det britiske medie Daily Mail i anledning af Toronto Film Festival.

- De græder ikke, fortæller farmand George stolt og tilføjer:

- Jeg græder mere, end de gør. Jeg græder fire gange om dagen lige nu, fordi jeg er så udmattet. Hey, kan du huske dengang, hvor du var single og ikke skulle bekymre dig om at holde et andet væsen i live?, tilføjer George Clooney i interviewet med Daily Mail.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.24056216.jpg
 (Foto: All Over)

George Clooney og Amal med deres tvillinger. Foto: All Over

- Jeg var ikke helt uvidende om, hvordan mit nye liv ville se ud. Alle mine venner har børn, og jeg er gudfar til cirka 20 af dem, så jeg vidste, hvad jeg havde i vente, fortæller 56-årige George Clooney, inden han dog indrømmer, at opgaven og arbejdspresset alligevel er kommet gevaldigt bag ham:

- Overraskelsen for mig var, at det var så meget mere kompliceret med to end med én – det er ikke bare dobbelt så meget arbejde, det er langt mere, siger George Clooney i interviewet, hvor han også indrømmer, at det dog ikke er ham, der knokler mest med tvillingerne. Det er i stedet konen Amal.

- Det eneste, de laver, er at spise, og jeg har ingenting at give dem udover en flaske i ny og næ, og det nyder de, men det er mest Amal, der dur for dem lige nu. Jeg ved ikke engang helt, hvad der foregår, fortæller George Glooney i interviewet.

- Jeg beundrer min kone så meget, fordi hun ammer dem begge og kun får to timers søvn indimellem.

Det var i midten af februar, at George Clooney bekræftede rygterne om en tvillingegraviditet.

Her deltog han i et interview med det franske tv-program Rencontrés de Cinema, hvor han blev spurgt ind til den nye rolle, han skulle påtage sig om få måneder.

- Vi er så glade og virkelig spændte. Det bliver et eventyr, fortalte "Oceans eleven"-skuespilleren i programmet og tilføjede:

- Vi har mere eller mindre omfavnet det hele med åbne arme.

Mens George Clooney har gjort karriere foran kameraet, er Amal Clooney advokat med speciale i international lovgivning og menneskerettigheder.

Hun har blandt andet været advokat for Julian Assange og for ukrainske Yulia Tymoshenko.

Du kan se billeder af parret herunder:

George Clooney og Amal Clooney

Sponsoreret indhold