Hollywood22. april 2017

Clint Eastwood laver terror-film

Instruktør Clint Eastwood vil filmatisere det terrorangreb mod et fransk tog, som blev afværget i 2015.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/4587300.jpg
 Foto: All Over

Den amerikanske instruktør Clint Eastwood har givet instrukser bag kameraet under optagelserne til film som "Million Dollar Baby", "Gran Torino" og "American Sniper".

Den 86-årige instruktør har et hav af kendte produktioner bag sig, og i øjeblikket er han igen i fuld gang med filmoptagelser i Hollywood.

Ifølge den britiske avis The Guardian er det bekræftet, at den oscarbelønnede instruktør og skuespiller arbejder på filmen "The 15:17 to Paris".

Den kommende film er baseret på terrorangrebet mod et fransk højhastighedstog, som kørte fra Amsterdam til Paris i 2015.

Terrorangrebet blev afværget, da det blandt andet blev forpurret af tre amerikanske elitesoldater.

Filmen genfortæller historien om, hvordan de civilklædte soldater stoppede den stærkt bevæbnede angrebsmand fra at starte et sandt blodbad.

Ifølge AFP overmandede soldaterne gerningsmanden, efter de havde hørt ham lade noget, der lød som et kraftigt automatvåben på togets toilet. De konfronterede manden, der nåede at såre fire personer, inden han blev overmandet.

Få dage efter angrebet blev amerikanerne og en britisk statsborger, der også var med til at stoppe angrebet, tildelt Frankrigs højeste orden, Æreslegionen, af præsident François Hollande i Elysee Palæet.

Ifølge CNN fik en fransk-amerikansk mand, der selv kom til skade under angrebet, også senere tildelt samme orden for at hjælpe med at stoppe den bevæbnede mand.

Clint Eastwood fortsætter dermed i det amerikanske heltespor, der også var omdrejningspunktet i hans seneste film, "Sully", der handler om den amerikanske pilot, der landede et passagerfly på Hudson-floden og reddede passagerer og besætning.

Premieredatoen er endnu ikke afsløret.

Se billeder af Clint Eastwoods hus her, hvis du har lyst til at se, hvordan instruktøren og skuespilleren bor.

Clint Eastwood hjemme hos

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold