Eastwood i sorg

Foto: All Over Press

Tragedien indtraf i 2014, men tabet sidder stadig dybt i den 30-årige Scott Eastwood. I 2014 døde hans kæreste Jewel Brangman, da en airbag blev udløst, fordi hun kørte op i bilen foran. Der var dog en fejl ved airbag'en, der eksploderede, og et projektil ødelagde hendes rygsøjle, foræller Scott til GQ Australia.

- Jeg har aldrig mistet en, som jeg har været intim med, du ved. Som jeg har været i et forhold med, siger Scott Eastwood i det store interview med mandemagasinet. 

Fejlen i airbag'en kostede 11 mennesker livet verden over, og Honda kaldte i alt 24 millioner biler tilbage, der havde de defekte airbags

Scott Eastwood har stadig ikke haft modet til at ringe til sin afdøde kærestes far.

- Jeg har stadig ikke fundet de rette ord, siger han ærligt.

Scott Eastwood er søn af skuespilslegenden Clint Eastwood. Scott er gået i faderens fodspor, og han har været med i en del film trods sin unge alder. Senest kan man nyde ham i "Suicide Squad", der spilles i biograferne nu.

Han spiller med i filmen "Snowden", der får premiere i Danmark den 29. september. Her spiller han over for Jospeh Gordon-Lewitt, Shailene Woodley og Nicolas Cage. Til næste år kan man også nyde Scott Eastwood side om side med Vin Diesel og Dwayne "The Rock" Johnson i Fast and Furious 8.

Clint Eastwood har efter mange års succes som skuespiller kastet sig over instruktørrollen. Også her har han haft masser af prisvindende film såsom "American sniper", "Gran Torino" og "Million dollar baby", hvor han også spiller med i de to sidste. Scott fik sin debut som skuespiller i filmen "Flags of our farthers" fra 2006, hvor hans far instruerede. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close