Hollywood 12. januar 2012

Christina Aguilera: Min kæreste elsker mine former

Popstjernens bedre halvdel har ikke noget imod, at hun har taget en del kilo på
Sangeren er ikke så tynd, som hun har været, men kæresten er begejstret for formerne
Sangeren er ikke så tynd, som hun har været, men kæresten er begejstret for formerne
Foto: All Over

Da hun brød igennem som purung teenager i 1999 med 'Genie In A Bottle', var Christina Aguilera en slank lille sag.Men anno 2012 har hun taget en del på, så den nu 31-årige Christina Aguileras fyldige former har den seneste tid været meget omtalt.

- Jeg har haft mange op- og nedture i min karriere. Jeg har været for tynd og for tyk og er blevet kritiseret for begge dele, fortæller sanglærken i et interview til damemagasinet Marie Claire.Læs også: Christina Aguilera: Med på en spillerDen tidligere selv så buttede Kelly Osbourne er en af dem, der har været ude med riven, men Christina lader sig ikke slå ud over hendes kommentarer.

- Jeg lukker ørerne for sådan noget. Jeg elsker min krop, min kæreste elsker min krop og min søn er frisk og rask. Det er det eneste, der betyder noget, siger hun.

Hele kroppen er blevet lidt mere fyldig (Foto: All Over)se også: Galleri: Kald mig alt andet end fedMen selvom hun lyder afklaret, har det taget tid at nå dertil.

- I dag er jeg meget selvsikker omkring min krop, men det har taget lang tid. Det gælder om at kende sig selv og den krop, man har, siger hun til magasinet.Læs også: Vicky Berlin blev træt af at være for tykChristina har været sammen med produktionsassistenten Matt Rutler, 26, i lidt over et år og har sønnen Max på fire med eksmanden Jordan Bratman, 34.

Sponsoreret indhold