Chris Rock: Oscarnominering eller burger?

Chris Rock er fuld af sjove indslag

Chris Rock er fuld af sjove indslag

Foto: All Over Press"Jeg vil gerne bede om en cheeseburger, en stor gang pommes frites, cola uden is og en Oscar-statuette, tak".

Nogenlunde sådan kan man forestille sig, at bestillingen lyder, hvis den amerikanske skuespiller og komiker Chris Rock ikke modtager en nominering til den kommende Oscar-uddeling den 22. februar.

Under uddelingen af det amerikanske magasin Varietys såkaldte "Creative Impact"-priser søndag den 4. januar
lød der nemlig et ganske særligt løfte fra den skægge skuespiller.

LÆS OGSÅ: Amerikansk komiker: Skilt efter 19 år

Det skriver USA Today.

- Jeg har tænkt mig at appellere direkte til de stemmeberettigede: Den 22. februar er min mors 70-års fødselsdag. Hvis jeg bliver nomineret, så tager jeg hende med til Oscar-uddelingen, hvis ikke, tager jeg hende med på Fatburger (en fastfoodkæde, red.), lød det under Chris Rocks takketale for Variety-prisens komediekategori, som han var den lykkelige vinder af.

LÆS OGSÅ: Skilt komiker: Kæmper for at se sine børn

At den 49-årige speedsnakker var glad for søndagens pris var der nemlig ingen tvivl om. Den glasformede statuette, som også blev uddelt til blandt andre kollegaen Steve Carell, lignede noget, som Rock kunne nikke genkendende til fra hjemmet.

- Det er en sær bong-agtig ting. Men jeg er beæret! Jeg har ikke en så flot bong, lød det fra podiet.

Chris Rock og mor må dog væbne sig med en smule tålmodighed, før aftenens endelige planer ligger fast. Årets Oscar-nominerede bliver afsløret den 15. januar.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close