Hollywood30. december 2014

Skilt komiker: Kæmper for at se sine børn

Chris Rock offentliggjorde for nylig sin skilsmisse – nu er komikerens sag allerede endt i retten
Chris Rocks skilsmissesag bliver nok knapt så munter, som vi er vant til at se den sjove mand
Chris Rocks skilsmissesag bliver nok knapt så munter, som vi er vant til at se den sjove mand
 Foto: All Over PressNår forældre bliver skilt, bliver ét hjem til to. Men hvor meget skal børnene være hos mor, og hvor ofte hos far? Netop det spørgsmål har den amerikanske komiker Chris Rock nu bedt retten om at afgøre.

Han mener nemlig ikke, han har fået lov at se sine børn nok, efter han for nylig søgte om at blive skilt fra sin kone Malaak Compton-Rock.

LÆS OGSÅ: Amerikansk komiker: Skilt efter 19 år

Derfor søger komikeren og skuespilleren, der blandt andet er kendt fra komediefilmen "Du kan vente dig", nu om delt forældremyndighed over parrets to børn. Det viser retsdokumenter ifølge TMZ.com.

Noget kunne også tyde på, at den berømte komiker heller ikke er begejstret ved tanken om at skulle betale hustrubidrag til sin kommende ekskone.

LÆS OGSÅ: Woody Allen: Sex-anklager er fabrikeret løgn

Han har tidligere udtalt, at Malaak er "fuldt ud i stand til at arbejde og bidrage til sit eget underhold", skriver TMZ.com.

Chris Rock, der giftede sig med Malaak Compton tilbage i 1996, vedkender, at parret dengang underskrev en såkaldt ægtepagt, der skulle sikre hans kone økonomisk i tilfælde af skilsmisse. Han mener dog, at aftalen efter mere end 18 års ægteskab må betragtes som udløbet.

LÆS OGSÅ: Renée Toft Simonsens eks: Derfor gik det galt

Skilsmissesagen gik i gang i sidste uge i Alpine i New Jersey, hvor den 49-årige komiker ind til for nylig boede sammen med den 45-årige Malaak Compton-Rock og parrets to døtre Lola Simone på 12 år og Zahra Savannah på 10 år.

Sponsoreret indhold