Chris Brown smadrer fotograf i uro på natklub

Foto: MEGA

Chris Brown havde en voldsom påske i Florida.

Søndag befandt den 27-årige rapper sig på natklubben, Aja Channelside, i Tampa, klokken 1:30 om natten, da en fotograf på stedet begyndte at tage billeder fra natkubben. Fotografen var ansat af natklubben, så der var ikke noget odiøst i vedkommendes tilstedeværelse. Chris havde ligeledes fået betaling for en såkaldt "appearence". Det er normal procedure i USA, hvor de kendte fungerer som trækplaster for klubberne.

Alligevel flippede Brown skråt, da der blev taget billeder. Han befandt sig i DJ-båsen, da fotografen tog billeder af dansegulvet. Chris hoppede hen over en sofa, og slog fotografen direkte i krydderen. Det er sladdersitet TMZ, der er kommet i besiddelse af videoen. Det er Chris, der har rødt tøj på.

Artiklen fortsætter under videoen

Politiet blev tilkaldt, men på det tidspunkt var Chris smuttet. Episoden får dog konsekvenser for ham, da fotografen har tænkt sig at anmelde overfaldet til ordensmagten.

Det er absolut ikke første gang, at Chris Brown er voldelig. De fleste husker Grammy-prisen 2009, hvor Brown tæskede Rihanna gul og blå i en bil i L.A.s Hancock Park-område. RIhanna måtte en tur på hospitalet, og Brown blev anholdt af LAPD samme aften. I juni 2012 røg Brown i totterne på Drake på WIP Soho i New York City, i januar 2013 var det Frank Ocean, der mødte Chris' næve, og i oktober samme år blev han arresteret for vold i Washington, D.C. I sommeren 2016 truede han en ung kvinde med en pistol i L.A., og barrikaderede sig, mens amerikanske SWAT-tropper forsøgte at tale ham til fornuft.

Også her blev han arresteret, mens løsladt mod kaution på over halvanden million danske kroner. 

Se eller gense billederne fra 2016 her:

Chris Brown anholdt efter "tumult" ved hans hjem, august 2016

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close