Hollywood2. marts 2017

Chris Brown får endnu et polititilhold

I sidste uge kom det frem at Chris Browns ekskæreste, Karrueche Tran, har fået polititilhold mod sangeren. Nu har Chris Brown så fået endnu et polititilhold på sig
https://imgix.seoghoer.dk/media/89361db4b1c64042a0f4907b9491e34a.jpg
 Foto: All Over

Det er kun en uge siden, at SE og HØR kunne fortælle om seneste polititilhold mod Chris Brown.
Det var ekskæresten Karruche Tran, der havde bedt om tilholdet, efter Chris skulle have truet hende på livet.

Og nu er den altså gal igen. Chris Brown har endnu engang fået et polititilhold på nakken, og ser altså ikke ud til at være færdig med at smide dødstrusler om sig.

Det er Karrueche Trans bedste ven Joseph Ryan La Cour, der har set sig nødsaget til at bede om politilhold mod "With You"-sangeren.
Chris Brown skulle have truet Trans' "BFF" med at skyde ham ned. Samtidig skulle Brown have sendt et regulært tæskehold efter La Cour.

Joseph La Cour har flere gange støttet Karrueche Tran i hendes skænderi med Brown. Det har åbenbart gjort Brown så vred, at han skulle have sagt til Joseph.
- Lige meget hvor I er, så finder jeg jer og skyder jer.

Ifølge La Cour var det til en superbowl fest hos Diddy at tingene eskalerede mellem Joseph og Chris.
Under festen blev Brown så vred, at han med hovedet presset mod Josephs ansigt skulle have truet ham med at slå ham ihjel, hvis ikke han skred fra festen.

Chris Brown lægger da heller ikke skjul på, at når han først forelsker dig i en pige, så vil han gøre alt for at beholde hende.
Det sagde den 27-årige sanger selv i "Instagram story". Videoen skulle være rettet mod netop Karrueche Tran.

Du kan se videoen herunder:

Sponsoreret indhold