Brystbomben der afslørede Chris Brown er selv kriminel

Baylee Curran og Chris Brown.

Baylee Curran og Chris Brown.

Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Man skal ikke kaste med sten, når man selv bor i et glashus.

Sådan lyder det gamle ordsprog, men brystbomben, Baylee Curran, der forleden meldte Chris Brown til politiet for at true hende med en pistol, har tydeligvis glemt det. Avisen New York Post kan nemlig i dag afsløre, at 25-årige Baylee bestemt ikke er nogen engel.

Hun er faktisk eftersøgt for røveri i staten New York - efter hun truede sig til en Louis Vuitton-taske med tilhørende Mikael Kors-pung samt masser af kontanter.

- De (Baylee og hendes veninder, red.) vadede ind på mit værelse og de tog min taske og skreg: "Fuck you, bitch - pas på når du kommer til L.A., fortæller Rachel Getachew.

Hun forsøgte at kæmpe for at beholde sine ting, men Baylee skred med den dyre taske og det medhørende indhold. Det fik Rachel til at anmelde hende for groft røveri, og politikilder siger New York Post, at Baylee står til at anholdelse, så snart hun sætter sine fødder i staten New York.

Baylee fortalte forleden, hvordan Chris Brown angiveligt truede hende med en pistol. Hun var gæst hos popsnedkeren til en fest mandag aften i Los Angeles - og ifølge Baylee truede Brown hende helt uden grund.

Curran bliver uden tvivl afhørt nærmere af politiet. Men USA fungerer også som 50 forskellige "lande", og derfor har panserne i L.A. ikke hjemmel til at anholde Baylee for røveriet i New York.

Brown blev onsdag løsladt mod en kaution på $250,000. Det er 1.7 mio. danske kroner.

Se galleri af Chris Browns kaotiske anholdelse her:

Chris Brown anholdt efter "tumult" ved hans hjem, august 2016

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close