Hollywood26. marts 2017

Se billedet: Cheryl og Liam Payne er blevet forældre

Lørdag aften fortalte både Cheryl og Liam, at sangerinden har født.

Cheryl har født - blandet billeder af Cheryl og Liam Payne

Det er ikke noget, de har talt særligt meget om i offentligheden, og selv da alle sagtens kunne se, at 33-årige Cheryl helt sikkert var gravid, var det ikke til at få meget ud af hende. Men nu har både hun, og hendes 23-årige kæreste, One Direction-stjernen Liam Payne, taget bladet fra munden.

Lørdag aften lagde begge nemlig det samme billede ud på deres respektive instagram, hvor man kan se Liam holde den lille nyfødte søn, der blev født onsdag den 22. marts.

- Onsdag den 22. marts blev Liam og jeg forældre til en utrolig smuk, sund babydreng, der vejede 4208 gram og ligner en drøm. Selv om han ikke har et navn endnu, er han allerede i gang med at stjæle folks hjerter. Vi er utroligt forelskede, og helt overvældede og lykkelige for den lille nye ankomst. Glædelig mors dag til alle mødre rundt om i verden. Nu har denne dag en helt anden betydning for mig for evigt, skriver Cheryl til billedet - med henvisning til at briterne fejrer mors dag i dag, søndag den 26. marts.

Liam Payne delte et identisk billede med følgende tekst:

- Mine nære venner og familie ved, at der er meget få gange, hvor jeg slet ikke kan sige noget … wow. Jeg er utrolig glad for at kunne byde vores søn velkommen til verden. Det er et øjeblik, jeg aldrig kommer til at glemme, og det er nu mit favoritminde. Jeg er fuldstændig betaget af hans fantastiske mor, og den måde hun har været på gennem alt det her. Hun har fået minde drømme til at gå i opfyldelse. Vi har ikke givet ham et navn endnu, men han stjæler hjerter - også mit. Jeg føler mig meget velsignet. Glædelig mors dag.

Se flere skønne billeder af Cheryl og Liam sammen i galleriet øverst.

Cheryl har født - blandet billeder af Cheryl og Liam Payne

Sponsoreret indhold