Hollywood2. april 2016

Familiemedlem: Bryllup på vej for Liam Payne og Cheryl

Hvis Liam Paynes fætter har ret, så ringer bryllupsklokkerne snart for det ret så nye par
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/liam_payne_cheryl_cole.jpg
 Foto: All Over

De overraskede mange, da de stor frem som par, og nu ser det ud til, at Liam Payne, 22, og Cheryl Fernandez-Versini, 32, igen kan få mange til at måbe.

I hvert fald, hvis Liam Paynes fætter Ross Harris’ kommentarer skal tages for gode varer. Han spår nemlig, at Liam og Cheryl kan være gift om blot nogle uger. Det kommer efter flere har spekuleret i, at forholdet er et PR-stunt fra Liam Payne og Cheryls side. Men det mener fætteren absolut ikke, det er.

Liams fætter, der tidligere har deltaget i “The Voice” i Storbritannien, siger ifølge The Sun, at han selv synes, at det var ret sjovt, at Liam ville gå efter en kvinde, der er ti år ældre, men efter at have set parret sammen, er han slet ikke i tvivl om, at det er ægte kærlighed.

- Jeg tror ikke, at deres forhold er for at få PR. Når jeg ser den måde, de holder i hånd på, og når de går ud. Det er ikke kun for at lave sjov med medierne og at tage pis på alle andre. Selv om det også er en ret sjov ide.

- Det er selvfølgelig noget, tiden vil vide. Men de kan være gift om få uger - det er den vibe, jeg får fra dem, fortæller fætteren.

Der har været mange negative kommentarer fra fans, efter parret stod frem med deres kærlighed - men der har også været masser af opbakning til de to turtelduer. Om der er et bryllup på vej, det vil tiden vise!

Se billeder fra en af Liam Payne og Cheryls romantiske dates her:

Liam og Cheryl på date

Sponsoreret indhold