Hollywood17. marts 2017

Liam Payne om Cheryl: Hun er min drømmekvinde

Liam Payne åbner endelig op om forholdet til den ti år ældre Cheryl Cole, og den tidligere "One-Direction"-stjerne er smaskforelsket
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cheryl_liam_payne.jpg
 Foto: All Over

De har været ekstremt private om deres forhold.
Men nu åbner Liam Payne for første gang op om kærligheden til den 33-årige Cheryl Cole, i et interview med Rollacoaster Magazine.
Og det er store ord, der bliver kastet efter den ti år ældre "Fight For this Love"-sangerinden.

Payne er nemlig godt gammeldags smaskforelsket, faktisk er Liam sikker på at Cole er hans eneste ene.

- På en ikke kliché måde, så er det altså mærkeligt at vågne op hver eneste dag, og bogstaveligt talt udleve din drøm. Jeg har åbenlyst den smukkeste kæreste i verden, og hun er fuldstændig fantastisk.

Ja kærligheden til den smukke sangerinde har ramt den 23-årige Liam hårdt. Og heldigvis for det, parret venter nemlig barn sammen.
Noget som der dog stadig hersker enorme spekulationer om, de to sangere har nemlig ikke udtalt noget som helst om graviditeten, faktisk svirre rygterne lige nu, om Cheryl allerede har født.

Liam Payne har gennem sin tid som popstjerne haft flere kønne kvindebekendtskaber, men Cheryl skulle altså være noget helt specielt.

- Hun har været min drømmepige siden jeg var yngre, hun er så sej.

Liam og Cheryl begyndte at date i 2016, men de mødtes faktisk allerede i 2008, da Liam første gang stillede op i X Factor UK.

Sponsoreret indhold