Hollywood8. marts 2016

Cheryl og Liam er allerede klar til børn

Liam Payne og Cheryl lader til at have meget travlt - og tingene går rigtig hurtigt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cheryl_liam.jpg
 Foto: All Over

Det er ikke længe siden, at 32-årige Cheryl Fernandez-Versini (Tidligere Cheryl Cole) og 23-årige Liam Payne chokerede fans, da det blev offentlig kendt, at de er et nyt par.

Og de har åbenbart meget travlt med, at det hele bliver meget seriøst, og angiveligt skulle de to turtelduer allerede tale om at få børn sammen.

Det kan godt være, at Cheryl faktisk stadig er i gang med at blive skilt fra Jean Bernard, men det forhindrer ikke hende og Liam Payne i at bygge rede.

Ifølge Mirror er Cheryl praktisk talt flyttet ind i Liams luksusvilla i Surrey syd for London, og det hele er meget seriøst.

- Cheryl har været i Liams hus i Worplesdon, Surrey, siden januar. Hun og Liam er så godt som flyttet sammen - og de har endda købt nye møbler sammen for at gøre det hele endnu mere hjemligt, siger en kilde til Heat Magazine ifølge Mirror.

En anden kilde afslører over for Closer Magazine, at det går meget hurtigt - også med babyplaner endda.

- Det går meget hurtigt. Cheryl siger, at det er ægte kærlighed, og hun har kendt Liam i næsten ti år. Det er ikke sådan, at hun har travlt med at blive gift, men hun vil gerne være mor. Og Liam har også været skruk, da hans gode ven Louis (Tomlinson fra One Direction, red.) har fået sin søn Freddie for nylig. Så det er slet ikke udelukket, siger kilden om de mulige babyplaner.

Sponsoreret indhold