Hollywood7. juli 2017

Så sødt! Cheryl og Liam deler FØRSTE foto sammen efter søns fødsel

One Direction-stjernen Liam Payne og kæresten Cheryl Cole har delt det første billede af dem sammen, siden de i slutningen af marts bød deres lille søn, Bear Grey Payne, velkommen til verden. Se det søde billede af parret sammen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5675095ag.jpg
 Foto: All Over

I slutningen af marts blev to til tre hos One Direction-stjernen Liam Payne og hans kæreste Cheryl Cole.

Her fødte 34-årige Cheryl nemlig parrets søn, Bear Grey Payne.

Siden har deres hverdag formentlig bestået af lige dele babygråd og bleskift – men det celebre par lader da heldigvis også til at finde tid til hinanden.

Torsdag aften delte Cheryl således et billede på sin Instagram-profil, hvor hun sad sammen med Liam. Det søde billede er det første af dem sammen, siden de i slutningen af marts blev forældre for første gang.

Til billedet skrev Cheryl:

- Date night.

Mens Liam har haft travlt med at promovere sin solokarriere over det meste af verden, har Cheryl holdt sig mere væk fra rampelyset, siden hun blev mor tidligere på året.

Det lykkedes dem at holde graviditeten godt og grundig hemmelig – Cheryl afslørede den glædelige familieforøgelse på sin Instagram-profil i slutningen af marts, hvor hun delte et billede ad Liam med den nyfødte guldklump i armene.

Til billedet skrev hun:

- Onsdag den 22. marts blev Liam og jeg forældre til en utrolig smuk, sund babydreng, der vejede 4.208 gram og ligner en drøm. Selv om han ikke har et navn endnu, er han allerede i gang med at stjæle folks hjerter. Vi er utroligt forelskede, og helt overvældede og lykkelige for den lille nye ankomst. Glædelig mors dag til alle mødre rundt om i verden. Nu har denne dag en helt anden betydning for mig for evigt, skrev den nybagte mor.

Fem uger senere blev det afsløret, at parret havde valgt at opkalde deres lille guldklump efter et dyr. Parret var blevet forelsket i navnet Bear.

Liam og Cheryl er ikke de eneste kendte, der er faldet for navnet Bear. Kendiskokken Jamie Olivers femårige søn hedder således Buddy Bear. Også Kate Winslet og Alicia Silverstone har døbt deres sønner Bear.

Du kan se flere billeder af parret i galleriet herunder:

Sponsoreret indhold