Hollywood20. maj 2017

Liam afslører: Cheryl har skiftet navn - igen

Kært barn har mange navne, og det må man sige, at Cheryl lader til at være glad for.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5675095ag.jpg
 Foto: All Over

Først hed hun Cheryl Tweedy. Det var tilbage, da hun blev kendt med Girls Aloud i 2002 - og inden hun begyndte at gå med tanker om at blive gift og skifte navn.

Så mødte hun fodboldspilleren Ashley Cole, og romancen endte med et ægteskab - og Cheryl skiftede efternavn til Cole. I mange år var hun kendt som Cheryl Cole - også efter ægteskabet til hendes utro ægtemand gik i stykker. De var gift fra 2006 til 2010.

Så mødte hun franskmanden Jean-Bernard Fernandez-Versini, som hun blev gift med - fra 2014 til 2016, og naturligvis snuppede hun også denne gang, sin mands navn.

Nu er hun sammen med sangeren Liam Payne, som hun har sønnen Bear sammen med. Parret er ikke blevet gift endnu - og der var mange der spekulerede over, hvornår Cheryl mon skulle hedde Payne til efternavn. Men i første omgang er det altså ikke det, som hun har skiftet navn til. Det afslørede Liam Payne, da han gæstede radioprogrammet Radio 1 extra.

- Hendes navn er officielt Cheryl Tweedy nu, men for at være helt ærlig, er jeg ligeglad med, hvad hendes efternavn er. Vi har et barn sammen, og der er så meget mere i vores liv, sagde han.

Dermed er Cheryl tilbage til sit fødenavn. Men gad vide, om hun ikke skifter igen, hvis hun og Liam bliver gift.

Se mange flere billeder af Cheryl Tweedy og Liam Payne her:

Cheryl og Liam på den røde løber

Sponsoreret indhold