Hollywood21. februar 2018

Cheryl kommenterer brudrygterne

Cheryl og Liams forhold skulle være i ruiner, nu kommenterer hun de mange rygter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/liam-cheryl.jpg
 Foto: All Over Press

Tirsdag var hun nemlig til åbningen af The Prince's Trust Cheryls Trust Centre i Newcastle Upon Tyne, og her blev hun spurgt, om hun fandt frustrerende, at der florerede de mange rygter om et brud mellem hende og Liam.

- Om jeg finder det frustrerende? Nej, det går mig ikke på. Mit fokus er udelukkende på det her, det har taget syv år at komme her til, så det betyder ikke noget. Det her er det vigtigste for mig, fortalte Cheryl ved åbningen af centret, hvor unge mennesker kan få hjælp til finde job og få nye muligheder.

Dermed ville Cheryl hverken be- eller afkræfte, at forholdet til Liam Payne var ved at være forbi.

De engelske medier holder dog ikke igen med brudrygterne, bare fordi Cheryl ikke vil bekræfte bruddet.

- Det er meget sørgeligt, de har arbejdet på at få det til at fungere. De er desperate efter at give det en chance til, men de er absolut på bruddets rand, afslørede en kilde forleden til Daily Mail.

Det er især Liam Paynes travle arbejdsprogram, der skaber spændinger i forholdet. Den 24-årige sangtrold er i gang med at opbygge sin solokarriere og har netop været på turné i USA, ligesom han også har promoveret sin sang på "Fifty Shades Freed"-soundtracket, som han har indspillet med Rita Ora.

Derfor har Cheryl ofte været alene i parrets hjem i Surrey med sønnen Bear.

- Problemets kerne er, at Liam er meget væk. Cheryl har altid været indforstået med, at han blev nødt til at arbejde hårdt og være væk, men realiteten er, at det ikke er nemt at håndtere. Deres forhold hænger i en tynd tråd. De er begge knuste, forklarer kilden til Daily Mail.

Det var noget af en umage konstellation, da det i starten af 2016 kom frem, at sangeren Cheryl, 34, og One Direction-medlemmet Liam Payne, 24, dannede par.

Stjerneparret cementerede deres kærlighed, da de i marts 2017 fik sønnen Bear sammen.

Du kan se flere billeder af Cheryl og Liam i galleriet herunder

Cheryl har født - blandet billeder af Cheryl og Liam Payne

null

Sponsoreret indhold