Hollywood 10. maj 2017

Sarah Michelle Gellar havde fødselsdepression

"Buffy"-stjernen blev mor for første gang for syv år siden, nu fortæller hun ærligt om den fødselsdepression, som hun kæmpede med efter fødslen
Foto: All Over

En ærlig Sarah Michelle Gellar fortæller nu åbent om den fødselsdepression, hun kæmpede med efter fødslen af sit første barn, Charlotte.

- At få børn er fantastisk og livsændrende, og slet ikke, hvad du har forberedt dig på. Jeg elsker mine børn mere end noget andet i verden. Men ligesom en masse andre kvinder, så kæmpede jeg med en fødselsdepression efter mit første barn var født, skriver Sarah Michelle på Instagram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Heldigvis stod der venner og familie klar til at hjælpe hende videre.

- Jeg fik hjælp og kom igennem det, og hver dag siden har været den bedste gave, jeg nogensinde kunne få, skriver den 40-årige skuespiller.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sarah Michelle sender også en kærlig tanke til de kvinder, der måtte kæmpe med en fødselsdepression lige nu.

- Til jer, der går igennem dette, I skal vide, at I ikke er alene, og at det bliver bedre, skriver Sarah Michelle.

Udover datteren Charlotte, så har Sarah Michelle Gellar også sønnen Rocky på fire. Begge børn har hun med skuespillerkollegaen Freddie Prinze Jr, som hun har været gift med i 15 år.

Sarah Michelle Gellar slog igennem som skuespiller i rollen som Buffy i "Buffy the vampire slayer", du kan se hvordan skuespillerne fra successerien ser ud i dag i galleriet herunder

Husker du Buffy-stjernerne? Sådan ser de ud i dag

Sponsoreret indhold