Hollywood20. oktober 2017

"Buffy"-stjerne anholdt: Angreb sin kæreste på hotelværelse

Den amerikanske skuespiller Nicholas Brendon, der bedst er kendt for sin rolle som Xander Harris i vampyrserien ”Buffy”, er blevet anholdt. Han har angiveligt angrebet sin kæreste på et hotelværelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/buffy.jpg
 (Foto: All Over)

Han havde stor succes i rollen som Xander Harris i ”Buffy – Vampyrernes skræk” i 1990’erne, og han tjente styrtende med penge.

Siden har ”Buffy”-stjernen Nicholas Brendon dog levet et noget turbulent liv. Han har flere gange været anholdt af politiet – og så sent som i denne måned blev han igen hentet af ordensmagten.

46-årige Nicholas Brendon blev anholdt, efter at han angiveligt angreb sin kæreste på et hotelværelse.

Det skriver flere amerikanske medier.

Den amerikanske skuespiller blev anholdt den 11. oktober og herefter sigtet for at have overtrådt et såkaldt beskyttelsestilhold – og så blev han ligeledes sigtet for at have ”påført skade på en hustru eller partner”.

Han skulle ifølge det amerikanske politi i Palm Springs havde taget hårdt fat i sin kæreste, mens parret opholdt sig på et hotelværelse på Saguaro Hotel.

Han skulle angiveligt også have hevet hende i håret og hevet hende hårdt i den ene arm.

- Han var sammen med sin kæreste, og de kom op at skændes, fortæller politiinspektør William Hutchinson til det amerikanske medie KESQ-TV:

- Under skænderiet på en bar trak han hende i armen og hev hende voldsomt i håret.

Herefter fortsatte skænderiet på hotelværelset, inden at politiet kom og anholdt Nicholas Brendon.

https://imgix.seoghoer.dk/7.08782551.jpg

Nicholas Brendon blev anholdt 11. oktober. Foto: All Over

Nicholas Brendon blev dagen efter løsladt mod en kaution på omkring 300.000 danske kroner. Det er endnu ikke kommet frem, om der rejses tiltale mod ham i denne sag.

Kærestens navn er ikke blevet oplyst. Det er dog kommet frem, at kæresten har et såkaldt 'beskyttelses-tilhold' mod Nicholas Brendon, hvilket betyder, at skuespilleren gerne må opholde sig tæt på hende, men ikke må chikanere eller true hende.

Det er bestemt ikke første gang, at Nicholas Brendon er blevet anholdt. I 2015 blev han anholdt hele fire gange, og i juni samme måned blev han indlagt til afvænning for stofmisbrug og alkoholmisbrug. Samtidigt kom det frem, at skuespilleren havde en depression.

I 2015 erkendte Nicholas Brendon sig ligeledes skyldig i vold, efter at han havde taget fat om sin kærestes hals, stjal hendes bilnøgler samt smadrede hendes telefon.

I ”Buffy – Vampyrernes skræk” spillede Nicholas Brendon rollen som Xander Harris. Du kan se billeder af ham og de andre stjerner fra 1990’er-serien i det store galleri herunder:

Husker du Buffy-stjernerne? Sådan ser de ud i dag

Sponsoreret indhold