"Magic Mike"-drama: Channing Tatum hader Alex Pettyfer

Alex Pettyfer bekræfter nu, at Channing Tatum ikke bryder sig om ham.

Alex Pettyfer bekræfter nu, at Channing Tatum ikke bryder sig om ham.

Foto: All Over

De er begge kendt som hotte strippere efter deres medvirken i "Magic Mike"-filmen, men da filmens efterfølger, "Magic Mike XXL" havde premiere tidligere i år, var det uden Alex Pettyfer.

Nu fortæller han, hvorfor.

Der har nemlig floreret rygter om en vis spænding de to skuespillere imellem, og nu bekræfter Alex Pettyfer, at Channing Tatum simpelthen ikke kan lide ham.

- Jeg var bange for at sige noget (på settet til "Magic Mike", red.). Faktisk udførte jeg mit arbejde, hvorefter jeg satte mig i hjørnet og lyttede til musik, fordi jeg havde fået at vide af mine folk, at alt, jeg gjorde, var forkert, fortælelr Alex Pettyfer i et interview med Bret Easton Ellis, der blev lagt ud som podcasten "B.E.E." mandag.

- Jeg var meget usikker som menneske. Det hav mig også et dårligt ry, fordi de sagde: "Alex tror, at han er f*cking bedre end alle andre, fordi han ikke taler med nogen". Det er ikke rigtigt. Jeg var bare oprigtigt nervøs og bange for at være mig selv.

Det hele bunder ifølge Alex Pettyfer i en gammel episode, hvor han og hans ekskæreste, skuespillerinden Riley Keough, lejede en lejlighed af en af Channing Tatums venner. Parret flyttede hurtigt derfra igen, fordi Alex havde svært ved at trække vejret - angiveligt på grund af mug og støv i lejligheden.

- Pludselig fik jeg en meget negativ email fra Channing, med rette, hvor han skrev: "Du skal ikke røvrende mine venner. Du skylder penge. Bare betal de skide penge. Lad være med at være en nar", fortæller Alex Pettyfer.

I den første "Magic Mike"-film spiller Alex Pettyfer rollen som den unge, nye stripper, Adam, som Channing Tatums rolle, Mike, lærer op. (Foto: All Over)

På det tidspunkt var hans fætter netop død, og derfor gik han gennem en svær tid.

- Jeg tog det på den helt forkerte måde, hvilket jeg ikke skulle have gjort. Jeg svarede: "Jeg er et dårligt sted i mit liv lige nu, kan du vise mig respekt et øjeblik?" Og jeg blev bare jagtet for de penge gennem min sørgeperiode.

Da optagelserne til "Magic Mike XXL" gik i gang, havde Channing Tatum, ifølge Alex Pettyfer "allerede fortalt alle, at han ikke kunne lide mig ... Channings ord er lov. Han er en filmstjerne. Han er fantastisk".

Alex Pettyfer fortæller dog, at han giver sig selv skylden.

- Det var mig, der tog en dårlig beslutning. Ikke ham. Jeg tog den dårlige beslutning.

Channing Tatum har ikke reageret på Alex Pettyfers udtalelser.

Du kan høre hele interviewet med Alex Pettyfer her (han taler om Channing Tatum efter 1 time og 7 minutter):

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close