Hollywood1. juli 2015

Magic Mike: Vil have trekant med Khaleesi

Channing Tatum - lige nu aktuel som mandestripper i "Magic Mike XXL" - har et rigtig godt øje til superbaben Emilia Clarke, der spiller Khaleesi i "Game of Thrones".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emiliaclarkechanningtatum.jpg
 Foto: All Over

To af verdens mest sexede superstjerner vil gerne lære hinanden meget bedre at kende.

Channing Tatum er flere gange blevet kåret som verdens mest sexede mand. Hans muskuløse krop og frække blik får kvinder verden over til at falde i svime over skuespilleren, der begyndte sin karriere som mandestripper.

”Game of Thrones”-skuespillerinden, den ualmindeligt lækre Emilia Clarke, har fået tusindvis af mænd til at søge en ekstra gang på Google, for liiige at finde ud af, hvad hende Drage-dronningen hedder i virkeligheden.

Da de to skuespillere løb ind i hinanden på den røde læber under en prisoverrækkelse i maj, var Emilia Clarke i den syvende himmel.

Her fandt hun nemlig ud af, at både Channing Tatum og hans smukke kone Jenna Dewan Tatum er helt vilde med hendes serie, "Game of Thrones".

- Jeg tænkte bare, det her kan jeg slet ikke håndtere! Kan vi ikke nok finde ud af noget seksuelt sammen? I er begge to så smukke, måske bare et kram? Fløj det ud af Emilia Clarke, da hun mødte Channing og hans kone. Det fortalte skuespillerinden selv senere i et interview.

Og nu svarer Channing Tatum på hendes tilbud – offentligt! I et besøg hos radiolegenden, Howard Stern, afslørede Magic Mike-skuespilleren, at han er mere end klar på en trekant med Khaleesi alias Emilia Clarke – Channing venter bare på et OK fra sin kone, Jenna.

- Hun sagde helt sikkert noget i den retning til os, fortalte Channing til Howard Stern om mødet i maj og tilbuddet om en trekant med Emilia Clarke.

- Jeg kiggede på min kone for at se hendes reaktion. Jeg vidste ikke helt hvad der foregik og tænkte bare, skete det her lige? Sagde Emilia virkelig det? Jeg tror sgu’, hun sagde hvad jeg tror, hun sagde, grinede Tatum.

Channing Tatum fastslog bagefter, at hvis konen Jenna var med på en trekant, så skulle det helt sikkert være med Mother of Dragons, Emilia Clarke.

- Jeg tror endda, jeg kom til at kalde min kone for Khaleesi en enkelt gang i sengen, jokede Channing.

Howard Stern spurgte til sidst Channing Tatum om han rent faktsik ville gribe chancen, hvis muligheden bød sig for at have sex med hans kone og Emilia Clarke samtidig.

- Hvilken sund og rask fyr ville sige nej til det? Var Tatums kontante svar til radiovært-legenden.

Hvis du heller ikke kan få nok af lækre Emilia Clarke kan du se hende i den nye Terminator-film, ”Terminator Genisys”, der for nylig har haft premiere i Danmark.

Sponsoreret indhold