Kan du kende ham? Se Channing Tatum i Peter Plys-kostume

Channing Tatum trak i et ganske særligt kostume, da han holdt to års fødseldag for sin datter, Evelyn. (Foto: All Over Press)

Channing Tatum trak i et ganske særligt kostume, da han holdt to års fødseldag for sin datter, Evelyn. (Foto: All Over Press)

All Over Press

Udover sit gode udseende (og nåh ja, sit skuespil) er Channing Tatum også kendt for sin fantastiske humor, og den kommer i den grad til udtryk i et nyt billede, stjernen har delt på Instagram.

Channing Tatum er nemlig iført et Peter Plys-kostume i anledning af en Halloween-fest, der i lørdags blev holdt for hans datter, Evelyn, der netop er fyldt to år.

Der er dog ikke meget uhygge og Halloween over dragten. Til gengæld er den hylemorsom, og det har fået billedet af Channing Tatum til at gå viralt på nettet.

- Jeg er ret sikker på, at jeg skræmte livet af alle børnene til min datters Halloween-fest i dag, skriver Channing Tatum sarkastisk i billedteksten.

- Forresten - jeg er Peter Plys, hvis der er nogen, der ikke kan se det.

Channing Tatum, der ellers er en noget veltrænet herre, har fået en kæmpedunk i Peter Plys-dragten, men selv om han er næsten uigenkendelig, er flere fans enige om, at han stadig ser dejlig ud.

- Du er så nuttet, skriver Instagram-brugeren @hem2ace2002.

- Åh gud, jeg elsker dig for evigt, LOL, stemmer @jeskiamil i.

Du kan se billedet fra Channing Tatums Instagram her:

 

Pretty sure I terrified all the children at our daughter's Halloween carnival today. Btw- I'm pooh bear in case anyone can't tell.

Et billede slået op af Channing Tatum (@channingtatum) den

17. Okt 2015 kl. 7:09 PDT

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close