Hollywood3. april 2018

Channing flyttede ud for flere måneder siden

Skilsmissen mellem Channing og Jenna har været længe undervejs
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/30.3543052.jpg
 Foto: All Over

Tidligere i dag kom det frem, at Channing Tatum og Jenna Dewan-Tatum skal skilles efter ni års ægteskab, men bruddet har angiveligt været længe undervejs.

Det skriver amerikanske People.

Ifølge det amerikanske ugeblads kilder, så er det nemlig et godt stykke tid siden, at Channing Tatum flyttede ud af parrets fælles hjem.

- Det har virkelig været længe undervejs. Ligesom alle andre ægteskaber, så har de haft deres op- og nedture igennem årene, men det er det seneste års tid, at de virkelig er gledet fra hinanden, fortæller en kilde til People.

Det var også People, der var de første, der kunne fortælle, at Channing og Jenna var gået fra hinanden.

- Vi har i kærlighed til hinanden besluttet at lade os separere. Vi blev dybt forelskede i hinanden for mange år siden og har været på en magisk rejse sammen. Intet er ændret i forhold til hvor meget vi elsker hinanden, men kærlighed er et smukt eventyr, der sender os i forskellige retninger i tiden, der kommer, skrev parret i en fælles pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter billedet

Selvom Channing Tatum altså skulle være flyttet ud af parrets fælles hjem for flere måneder siden, så skal vi ikke længere tilbage end december for at se, hvor stor en kærlighed parret har haft til hinanden.

Her delte Channing nemlig en sød hyldest til konen på Instagram.

- Dette væsen er et år smukkere. Den forvandling hun har gennemgået i år, er en, som man kun skriver om i bøger om eventyr og magi. Din styrke og ynde udvikler sig evigt. Ved at gøre det, får du alt omkring dig til at vokse. Jeg er så taknemmelig. Glædelig livsdag min elskede, skrev Channing i opslaget.

Artiklen fortsætter efter billedet

Hollywood-parret mødte hinanden på settet til filmen ”Step Up” i 2006 og begyndte kort tid efter at komme sammen. I 2008 blev de forlovet, og året efter blev de gift

Nu er det så slut for et af de Hollywoodpar, som alle troede ville være sammen for evigt.

Du kan se flere billeder af Channing Tatum i galleriet herunder

Channing Tatum - april 2018

Sponsoreret indhold