Channing Tatum smelter vores hjerter med hyldest til konen

Channing Tatum og Jenna Dewan-Tatum.

Channing Tatum og Jenna Dewan-Tatum.

Foto: All Over

Channing Tatum og konen Jenna Dewan-Tatum må være det Hollywood-par, som alle andre Hollywood-par ser op til.

De har været gift siden 2009, og gang på gang formår de at vise, hvor meget de elsker hinanden.

Da Jenna i søndags havde fødselsdag, sendte Channing en sød fødselsdagsbesked til hende på Instagram. Den smelter vores hjerter.

- Dette væsen er et år smukkere. Den forvandling hun har gennemgået i år, er en, som man kun skriver om i bøger om eventyr og magi. Din styrke og ynde udvikler sig evigt. Ved at gøre det, får du alt omkring dig til at vokse. Jeg er så taknemmelig. Glædelig livsdag min elskede, skriver Channing i opslaget. 

Artiklen fortsætter efter Channing Tatums billede af Jenna

Hollywood-parret mødte hinanden på settet til filmen ”Step Up” i 2006 og begyndte kort tid efter at komme sammen.  I 2008 blev de forlovet, og året efter blev de gift.

Jenna delte i øvrigt selv et billede på Instagram i anledning af sin fødselsdag. Her kunne man se, at fødselsdagsfejringen foregik under varmere himmelstrøg. 

- Dette år har været et, som jeg aldrig vil glemme. Udfordrende, smukt og fantastisk på en og samme tid, skrev hun til sit billede, hvor hun står i en smuk badedragt. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Vi har et skønt sexliv

Selvom parret har været sammen i mere end et årti, så er der ikke skruet ned for deres sexliv endnu. Det fortalte Channing i et interview i foråret

- Jeg elsker det! Mig og sex er rigtig gode venner, fortalte han og fortsatte:
 
- Jeg ligger der bare … hun er meget atletisk! Vi nyder det, vi har et skønt sexliv og vi kommunikerer rigtig godt, lød det fra Tatum.
 
 
 
Du kan se flere billeder af Channing og Jenna i galleriet herunder

Channing Tatum og konen

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close