Hollywood17. november 2017

Caroline Wozniacki til bryllup med Beyoncé

Tennisdronningen Serena Williams blev i går gift, og på gæstelisten var blandt andre Caroline Wozniacki og Beyoncé
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.25136720.jpg
 Foto: All Over Press

Gaderne i New Orleans er i disse dage ekstra festlige. Tennisdronningen Serena Williams, 36, blev i går gift med millionæren Alexis Ohanian i "Big Easy", som byen også kaldes, og gæstelisten var spækket med stjerner.

Tenniskollegaen Caroline Wozniacki, 27, kom med sin forlovede David Lee, og hun kunne mænge sig med stjerner som Eva Longoria, Beyoncé, Jay Z, Kim Kardashian samt Serena Williams' søster Venus og brudeparrets kun to måneder gamle datter Alexis.

Ifølge The Sun var brylluppets tema "Skønheden og Udyret", og detaljerne omkring ceremonien blev holdt så hemmelige, at gæsterne først fik de endelige informationer om morgenen på dagen, hvor brylluppet skulle stå.

Se flere billeder fra stjernebrylluppet i galleriet nederst på siden.

Festen blev holdt på Contemporary Arts Center i New Orleans, og den amerikanske R&B-gruppe New Edition, der blev dannet tilbage i 1978, stod angiveligt for at skyde stjernefesten i gang.

Da gæsterne ankom skulle det angiveligt have været til sangen "Be Our Guest" fra Disneys tegnefilm "Skønheden og Udyret". Alle festlighederne skulle angiveligt have kostet over seks mio. kr.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.25136722.jpg
 Foto: All Over Press

Caroline Wozniacki ankommer til Serena Williams' bryllup med sin forlovede David Lee. Foto: All Over Press.

I starten af november annoncerede Caroline Wozniacki, at hun var blevet forlovet med David Lee, så parret havde god mulighed for at få inspiration til deres egen bryllupsfest.

At dømme ud fra prisen på Caroline Wozniackis forlovelsesring kommer parret heller ikke til at spare på noget, når de endda bliver mand og kone.

David Lee havde den helt store tegnedreng frem, da han købte Carolines forlovelsesring, for den svimlende pris, som han har betalt for den funklende diamantring på Carolines finger, signalerer da en vis grad af engagement.

- Hele 7,5 millioner kroner koster stenen alene, vurderer diamanteksperten Seamus Fahy over for nyhedssitet evoke.ie.

Se flere billeder fra stjernebrylluppet i galleriet nederst på siden.

Artiklen fortsætter under billedet.

Den fantastiske, store diamant, der sidder midt i ringen er på 8,88 karat, og den del af ringen, der går rundt om Carolines finger er udstyret med yderligere en række små diamanter, fortæller designeren fra Hamras Diamonds, der har skabt den flotte forlovelsesring.

- Det har været en sand fornøjelse at være en lille del af det magiske øjeblik for parret, lyder det fra Hamras Diamonds på Instagram.

Herunder kan du se ringen på Carolines finger.

Caroline og David var ude at kigge på ringe sammen hos Hamras Diamonds i New York forud for sidste måneds WTA-finalestævne i Singapore, hvor Caroline Wozniacki strøg helt til tops med finalesejr over Venus Williams - en sejr der sendte en præmiecheck på 14 millioner kroner ind på danskerens konto.

- Da Caroline var taget af sted til Singapore, udformede vores designer ringen sammen med David, fortæller ejeren af Hamra Diamonds, Joey Hamra.

Se flere billeder fra stjernebrylluppet i galleriet nederst på siden.

Både Caroline Wozniacki og David Lee har så store formuer, at købet af den dyre ring ikke vil få bankrådgiveren til at hæve øjenbrynet.

27-årige Caroline har alene i præmiepenge tjent 175 millioner kroner gennem karrieren og har tjent mindst det samme beløb på lukrative sponsorkontrakter gennem årene, så et forsigtigt bud er, at hun har tjent mindst 400 millioner kroner på tennissporten.

34-årige David Lee tjener sine penge i den meget lukrative NBA-liga og er angiveligt god for godt 60 millioner dollars - 385 millioner kroner, så der er tale om ægte kærlighed og ikke at den ene eller anden har taget modparten for pengenes skyld.

Se flere billeder fra stjernebrylluppet i galleriet:

Serena Williams' bryllup i New Orleans

null

Sponsoreret indhold