Calvin Harris om kærlighedsdrama: Helvedet brød løs

(Foto: All Over Press)

Alt tydede på, at musikerne Calvin Harris og Taylor Swift for alvor havde fundet den store kærlighed, da de to stjerner blev kærester i foråret 2015.

Der gik dog ikke lang tid, før kendisserne måtte kaste håndklædet i ringen, og i juni 2016 kunne Taylor Swift og Calvin Harris fortælle, at de ikke længere dannede par.

Ifølge den 32-årige skotske dj Calvin Harris var bruddet fra "22"-sangerinden langt fra idyllisk, og mediernes fokus på stjernerne var med til at gøre situationen svær.

Det fortæller Calvin Harris i et nyt interview med den britiske udgave af magasinet GQ.

- Da det (forholdet red.) sluttede, brød helvedet løs, siger Calvin Harris til GQ.

Da Taylor Swift og Calvin Harris var i et forhold, forsøgte parret at holde intime detaljer ude af pressen. Men det ændrede sig markant, da stjernerne gik fra hinanden.

På Twitter havde "This Is What You Came For"-kunstneren et skænderi med Taylor Swift, der i høj grad var i mediernes søgelys. Her udbasunerede han blandt andet flere detaljer om fejden mellem Katy Perry og sin 26-årige ekskæreste.

I interviewet med GQ pointerer Calvin Harris dog, at kontroversen på det sociale medie fandt sted, fordi han følte sig presset.

- Nu kan jeg se, at det, der foregik på Twitter, var et resultat af, at jeg bukkede under for pres. Det tog mig et øjeblik at indse, at det ikke har nogen betydning, da jeg er en positiv fyr, fortæller Calvin Harris til GQ.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close