Hollywood31. august 2016

Calvin Harris viser post-breakup krop frem

Efter bruddet med Taylor Swift, har Calvin Harris tilbragt meget tid med vægtene. Og det kan ses.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/calvin_harris.jpg
 Foto: All Over Press

Bruddet med Taylor Swift kan være det bedste, der er sket for Calvin Harris på det seneste. Det har nemlig givet ham mere tid til at arbejde i fitness-centeret. Og han er ikke bleg for at vise resultatet frem.

Den verdenskendte DJ splittede tidligere på året fra popprinsessen Taylor Swift. Det er hun nok en anelse ked af, når hun kigger på det seneste billede på den 32-årige DJ's Instagram.

Her viser han nemlig hele hans veltrænede krop frem for verden, mens hans poserer med med sin manager. Billedet kan ses her:

Det er ikke første gang, han viser godterne frem. Han er nemlig også model for Emporio Armani, hvilket Instagram-billedet også antyder.

Oven på den veltræned krop har Calvin Harris haft tid til at lave flere store hits, og det høstede han blandt andet hele to VMA-priser på. Han løb med prisen for Bedste Mandlige Video for "This is what you came for", der synges af Rihanna. I hans takketale undlod han at takke eksen Taylor Swift, selvom hun har været med til at skrive det store hit. Ydermere vandt Calvin Harris prisen for Bedste Elektroniske Video for sangen "How deep is your love".

Harris er mildest talt kommet godt igen, efter at Swift valgte at droppe ham, for angiveligt at flette fingre med skuespilleren Tom Hiddleston i stedet. Der har været flere damer i billedet siden Taylor Swift, men den skotske DJ har endnu ikke lagt sig fast på en efterfølger til Swift. Men han har uden tvivl masser af kvinder at vælge imellem.

Sponsoreret indhold