Taylor Swift: Jeg skrev ekskærestes hit

Foto: All Over Press

Der blev ikke kun spillet sød musik på anlægget, da den skotske dj Calvin Harris og den amerikanske sangerinde Taylor Swift dannede par. Stjernerne, der tidligere i år meldte ud, at de ikke længere var kærester, skrev nemlig i al hemmelighed også musik sammen.

En repræsentant for Taylor Swift har bekræftet over for det amerikanske medie E! News, at "Shake It Off"-sangerinden har været med til at skrive Calvin Harris' populære sang "This Is What You Came For", hvor superstjernen Rihanna også synger med.

Ifølge E! News har den 26-årige Taylor Swift været med til at skrive hitnummeret under pseudonymet Nils Sjoberg, hvorfor lytterne ikke har kendt til hendes medvirken før nu.

Den nylige afsløring blev først bekræftet af Swifts 32-årige ekskæreste, Calvin Harris, der på Twitter bekræftede, at Taylor Swift oprindeligt ville holde samarbejdet hemmeligt og derfor valgte at bruge et pseudonym.

Men afsløringen fra Swifts' repræsentanter faldt alligevel Harris for brystet, for straks efter strøg han til tasterne og skrev følgende på sin Twitter-profil:

- Det sårer mig, at hun og hendes team på nuværende tidspunkt vil gå så langt i deres forsøg på at få mig til at se skidt ud på scenen, skriver Calvin Harris på Twitter og fortsætter i et nyt opslag:

- Jeg tænker, at hvis du er glad i dit nye forhold, så burde du fokusere på det i stedet for at forsøge at rakke din ekskæreste ned for at få noget at lave.

Bruddet mellem Taylor Swift og Calvin Harris fandt sted i juni måned. Kort tid efter svirrede rygterne dog om, at "22"-sangerinden danner par med skuespilleren Tom Hiddleston, der blandt andet er kendt for sin medvirken i serien "Natportieren".

Se Calvin Harris bekræfte Swifts medvirken her:

Her meddeler Harris, hvor såret han er over udmeldingen:

Se Calvin Harris' vrede afslutningssalut til sagen på Twitter:

Se billeder af Taylor Swift fra de sidste 10 år her: 

10 år med Taylor Swift

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close