Hollywood10. december 2015

Caitlyn Jenner filmer tv-show med Scott Disick

Nye billeder viser Scott Disick og Caitlyn Jenner, som ... køber et juletræ sammen

Caitlyn Jenner filmer tv-show med Scott Disick

Scott Disick er angiveligt desperat efter at få lov til at blive i realityprogrammet "The Kardashians", der følger den kendte families specielle liv, og nu viser nye billeder, at Scott har fingrene i endnu en realityserie.

Scott Disick er nemlig blevet spottet sammen med Caitlyn Jenner, der efter sin medvirken i "The Kardashians" nu har sit eget realityshow "I Am Cait".

En række billeder af Caitlyn Jenner og Scott Disick, som du kan se i galleriet øverst i artiklen, viser tydeligt, at de to stjenrer er i gang med at optage en scene. De er nemlig omringet af kamerafolk fra tv-kanalen E! - og så foretager de sig noget ret specielt.

På de afslørende billeder er Scott Disick og Caitlyn Jenner nemlig taget sammen på juletræsjagt i L.A. En aktivitet, der næppe ville finde sted uden et kamerahold.

Scott Disick var tæt på at miste sin kontrakt med tv-kanalen E!, da han i sommer endnu engang endte på afvænning, men ifølge Radar har Kris Jenner givet ham et ultimatum, som han har indvilliget i.

- Kris sagde til Scott, at hun ville lave en kontrakt på én betingelse og kun én, fortæller en kilde.

- Hun sagde til ham, at han kunne blive på KUWTK ("Keeping Up With The Kardashians" - den originale titel på programmet, red.), hvis enten hun eller Kourtney fik retten til på ethvert tidspunkt at narkoteste ham.

Scott Disick er gået med til Kris Jenners krav, og medvirker altså stadig i "The Kardashians" - og nu også i Caitlyn Jenners realityserie, "I Am Cait".

Scott Disick er sammen med Kourtney Kardashian forældre til børnene Mason, Penelope og Reign.

Du kan se alle billederne af Caitlyn Jenner og Scott Disick i galleriet øverst i artiklen.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold