Hollywood21. oktober 2015

Kourtney kan tilgive eksen

Det er ikke sikkert, at Kourtney Kardashian helt har opgivet at være sammen med Scott Disick
https://imgix.seoghoer.dk/kourtney_scott_aop.jpg
 All Over Press

Tidligere på året smed 36-årige Kourtney Kardashian ellers sin kæreste gennem en årrække og faderen til hendes tre børn, Scott Disick, 32, på porten efter han festede ALT for meget og angiveligt også var utro.

Det er ikke første gang, de to er gået fra hinanden, men tidligere fandt de sammen igen. Denne gang troede de fleste dog, at det var helt slut for Kourtney og Scott. Men nu ser det ud til, at der er en åbning, hvis Scott gerne vil tilbage i folden hos Kardashian-familien.

En tur på afvænning er første skridt, men det er ikke helt nok til at Kourtney vil tage ham tilbage. Ifølge Hollywood Life så skal han også være hende 100 procent tro. Og angiveligt skulle hun have givet ham et ultimatum – han skal simpelthen stoppe med at rende rundt med alle andre kvinder, hvis han overhovedet skal have en ny chance.

[node:aller-related-content]

Scott håber meget, at han med afvænning kan få ham tilbage i varmen med Kourtney og børnene, men Kourtney er angiveligt stadig meget såret, efter billederne af Scott, der fester meget tæt med flere forskellige piger kom frem.

- Kourtney kunne tage ham tilbage, hvis han vinder over sine “alkohol-dæmoner”. Men det er ikke helt nok. Denne gang er det mere personligt, fordi han også blev taget i at flirte med en anden pige, og det er hun stadig påvirket af. Så det handler ikke kun om hans alkoholproblemer. Det er mere end det, og hun har svært ved at tilgive ham, siger en kilde til Hollywood Life.

Sponsoreret indhold