Hollywood10. november 2015

Caitlyn Jenner vinder vigtig pris for transkønnede

Caitlyn Jenner takker sin familie i en følelsesladet tale under "Women of the Year Awards" 2015
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caitlyn-jenner-vinder-pris-som-forkaemper-for-transkoennede.jpg
 Foto: All Over

- Når det kommer til køn, så er alle i dette rum på en rejse, siger Caitlyn Jenner i sin rørende tale fra årets "Women of the Year Awards".

Stjernen har nemlig vundet prisen for - og titlen som - "Transgender Champion": Forkæmper for transkønnede. Det skriver Daily Mail.

- Vi lærer, vokser som mennesker og lærer os selv at kende kontinuerligt. Men der er et segment af befolkningen, som - når det kommer til køn - er meget forvirrede dybest inde, forklarer Caitlyn Jenner og fortsætter:

- Jeg har haft mange, mange, mange års isolation ved at gemme mig fra verden, lyve for verden og ikke være mig selv.

I dag er Caitlyn Jenner åben om, hvem hun er, og hun bruger sin erfaring og indflydelse til at hjælpe andre transkønnede med at tage springet.

- Jeg er kommet til den konklusion, at det her måske er grunden til, at Gud har sat mig her på Jorden. For at fortælle min historie. For at være ærlig over for mig selv om, hvem jeg er, og ved at gøre det måske gøre en forskel i verden. Sikke en fantastisk mulighed at have i livet. Der er så få af os, der nogensinde får den mulighed, siger stjernen.

Caitlyn Jenner takker i talen også sin familie for at have været der for hende hele vejen gennem sin transition.

- Jeg er så velsignet, at jeg har familie. Ingen har forladt mig, de har alle støttet mig. Det har været fantastisk, fortæller forkæmperen.

Andre vindere til "Women of the Year Awards" er Victoria Beckham for sit arbejde i modebranchen og som ambassadør for UNAIDS ("The Fashion Force") og Reese Witherspoon for at være med til at grundlægge Pacific Standard, som er et produktionsselskab, der laver film med kvindelige hovedroller ("The Hollywood Hero").

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold