Catfight! Caitlyn er rasende på Ellen

Foto: All Over

Ellen Degeneres lokkede Caitlyn Jenner i en fælde.

Det skriver Caitlyn i sin nye bog, "The secrets of my life".

Sagen handler om, at Caitlyn Jenner er republikaner (konservativ, red.) og sidste år følte hun, at TV-værten Ellen Degeneres tog hendes ord ud af sammehæng, så det kom til at lyde som om, at hun ikke støttede den bevægelse i USA, der går ind for homoægteskaber. I dag er homoseksuelle ægteskaber i USA garanteret i forfatningen. "Cait", 67, fik sagt, at hun mente, at "ægteskabet bør være mellem mand og kvinde".

- Jeg går ind for ægteskabslighed (homoægteskaber, red.). Til at begynde med forstod jeg ikke, hvorfor det var så vigtigt [...] Nu gør jeg, og det er fantastisk at se. Men diskussionen om det gjorde, at LGBTQ-samfundet (homo/bi/trans-samfundet, red.) tog afstand fra mig. Ellens optrådte på The Howard Stern Show (amerikansk radioudsendelse, red.) og tog mine ord ud af sammenhæng. Og hun fik historien til at gå viralt, skriver Jenner.

Caitlyns tidligere identitet indtil 2015, Bruce Jenner, var også meget konservativ. Det så man ofte i reality-udsendelsen, "Keeping up with the Kardashians." Ofte måtte hendes yngste piger, Kylie og Kendall, ikke have besøg af drenge hjemme i deres hus i Calabasas, Californien, selvom de nærmest var voksne. Bruce var heller ikke meget for, når Kim, Kourtney og Khloé var modeller i bikinireklamer.

- For 15-20 år siden gik jeg slet ikke ind for homoseksuelle ægteskaber. Jeg er traditionel. Jeg er også ældre end de fleste publikummer, og jeg kan godt lide traditioner. Før i tiden var ægteskaber altid mellem mand og kvinde. Jeg kunne ikke forstå, at det skulle være anderledes. Men som tiden er gået har jeg - som mange andre - ændret holdning. Jeg vil ikke stå i vejen for andres lykke, det er slet ikke mit job. Okay - hvis ægteskab er vigtigt for fok, så tror jeg forstår jeg, sagde Caitlyn i Ellens talkshow ifølge X17online.com.

Du kan købe Caitlyns nye bog på Amazon fra den 24. april.

Caitlyn Jenner 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close