Hollywood11. april 2017

Caitlyn smider bombe: - Jeg har fået fjernet min penis

Jenner, 67, har i al hemmelighed gennemgået en kønsskifteoperation. Det har gjort hende lykkelig.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cait_0.jpg
 Foto: All Over Press)

Caitlyn Jenner har gennemgået en kønsskifteoperation.

Det afslører hun i sin nye bog, "The secrets of my life."

- Operationen var en succes, og jeg har det fantastisk. Jeg føler, at det var en lettelse. Jeg tror på oprigtighed. Nu kan I alle lade være med at stirre sådan på mig. I ville vide det, og nu ved I det, skriver hun i bogen, der udkommer den 24. april.

De amerikanske sladderblade har spekuleret i Caitlyns status, siden hun sprang ud som transkønnet i på forsiden af magasinet, Vanity Fair, i foråret 2015. Det kom som chok for hendes eks-kone, Kris Jenner, og hele Kardashian-klanen blev dybt splittet. Caitlyns døtre, Kylie og Kendall tog det relativt let, det samme gjorde Kim, men Khloé tog det meget svært. For nylig afslørede Caitlyn, at Khloé og hende nærmest ikke har talt sammen i de sidste to år.

Caitlyns tidligere identitet, Bruce, spøger stadig. I søndagens episode af "Keeping up with the Kardashians" i USA afslørede Kris Jenner, at hun stadig har Caitlyn kodet ind som "CaitlynBruce Jenner" i sin telefon. Selvom Kris officielt har støttet Caitlyn, så har hun også indrømmet, at det var svært. I forrige sæson af den populære TV-serie blev Kris rasende på Kim, fordi hun tilbragte så meget tid med Caitlyn.

"Cait" blev også stort set skrevet ud, og da hendes eget reality-show, "I am Cait" sluttede, satte det således en midlertidig stopper for hendes TV-karriere.

Du kan forudbestille Caitlyns selvbiografi hos Amazon.

Se flere billeder af "Cait" og datteren Kendall fra efteråret 2016 her.

Caitlyn Jenner og Kendall Jenner helt til hest

Sponsoreret indhold