Hollywood21. marts 2017

Ellen DeGeneres har sat sin villa til salg for 300 mio. kr.

TV-værten og komikeren Ellen DeGeneres har sat sin over 900 kvadratmeter store villa til salg – til den svimlende sum af over 300 millioner danske kroner. Kom med indenfor i det vilde hjem her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ellen_degeneres_0.jpg
 Fotos: All Over

Hun har kæmpe succes med sit eget talkshow The Ellen DeGeneres Show – og hun har også tjent millioner som vært for både Emmy-prisuddelingen og Oscar-uddelingen.

Og den populære TV-vært og komiker Ellen DeGeneres kan formentlig se frem til at putte endnu flere millioner i lommen. Den 59-årige TV-vært har nemlig sat sin enorme villa i Santa Barbara til salg for et svimlende millionbeløb.

Får Ellen DeGeneres solgt den over 900 kvadratmeter stor villa til prisen, kan hun fylde bankkontoen med yderligere 300 millioner danske kroner.

Det er nemlig udbudsprisen på villaen, der blev bygget i 1930.

Det skriver det amerikanske medie People.

Du kan se billeder af Ellen DeGeneres' villa i galleriet nederst i artiklen.

For den svimlende sum får den heldige køber da også rigelig med plads at boltre sig på. Villaen, der kaldes ”The Villa”, har således seks soveværelser, ni brændeovne og en stue på omkring 100 kvadratmeter, og den store grund, der omkranser huset, indeholder blandt andet et svømmebassin, en tennisbane, talrige springvand – og et gæstehus til de overnattende gæster.

Ellen DeGeneres og hendes partner, 44-årige Portia de Rossi, købte huset i 2012 for en noget ”billigere” pris. Parret, der har været sammen med Portia de Rossi siden 2008, for lige knap 200 millioner danske kroner.

Ellen DeGeneres har brugt de sidste 25 år på at opkøbe og renovere talrige huse i det sydlige Californien.

Du kan komme inden for i hendes hus i galleriet herunder:

Ellen DeGeneres' hjem i Santa Barbara

Sponsoreret indhold