11 år efter skilsmisse: Britneys eks i retten for at få flere penge

Britney Spears eksmand kræver pludselig flere penge 11 år efter deres i forvejen betændte skilsmisse.

Britney Spears eksmand kræver pludselig flere penge 11 år efter deres i forvejen betændte skilsmisse.

Foto: All Over Press

 
'Oops!...He Did it again
 
Det betændte forhold mellem den 36-årige popsild Britney Spears og hendes 40-årige eksmand  Kevin 'K-Fed' Federline har igen vokset sig til en stor byld.
 
 
Britneys eksmand er nemlig ud af det blå kommet med krav om flere penge fra sangerinden her 11 år efter deres i forvejen voldsomme, grimme skilsmisse, som han kom ud af med et børnebidrag på 125.000 kroner om måneden fra Britney.
 
Det fortæller Federlines advokat, kendis-advokaten Mark Vincent Kaplan til US Magazine.
 
 
Parret blev gift den 18. september 2004 og skilt igen i 2007 på et tidspunkt hvor Britney var så langt ude, at Kevin Federline blev tildelt den fulde forældremyndighed over begge sønnerne, men Britney har fra begyndelsen haft jævnligt samvær med sønnerne i en ordning der tilfredsstiller begge forældres behov.
 
Britney og Kevin har kun haft sporadisk kontakt siden og altid alene i forbindelse med arrangementer, der involverede sønnerne.
 
I marts i år forlød det at Britney, der er god for mere end 1,3 milliarder kroner, ville sætte sin far, der bestyrer hendes formue, til at lukke sagen hurtigst muligt.
 
Men det er tilsyneladende ikke lykkedes.
 
Og nu strammer Kevin Federline skruen og går i retten for at få hele 250.000 kroner mere om måneden oven i det oprindelige børnebidrag på 125.000 kroner om måneden.
 
I marts var Kevins krav om flere penge begrundet med, at han ønskede at give Jayden og Sean den samme levestandard hos ham, som når de var hos Britney.
 

Sønnerne Jayden og Sean nærmer sig teenagealderen og bliver dyrere i drift, mener Kevin Federline. (Foto: All Over Press)
 
Federlines advokat, Mark Vincent Kaplan, mener, at Kevins nye krav er helt rimeligt.
 
- Det bør ikke give anledning til de store sværdslag i retten. Kevin beder blot om en rimelig sum for at kunne tage sig ordentligt af sine børn, siger Mark Vincent Kaplan til US Magazine.
 
Han henviser til, at Kevin Federlines oprindelige krav om 120.000 kroner ekstra om måneden i børnebidrag ikke var i nærheden af at blive imødekommet af Spears-klanen.
 
Så nu er det '...Baby one more time' - og denne gang i retten.
 
- Vi har givet dem masser af tid og muligheder for at løse denne forøgelse af Kevins børnebidrag. Men de svarede igen med et tilbud, som var urimeligt, siger Mark Vincent Kaplan.
 
Ifølge dokumenter fra retten fremlagde Kevin Federline formelt sit krav for domstolen tirsdag. Kevin Federline angiver, at han tjener 19.000 kroner om måneden som dj.
 
Kevin Federline havde allerede to børn, Kori og Kaleb, da han mødte Britney, og han har fået yderligere to børn efter skilsmissen fra Britney Spears, så der er i alt seks børn, der skal have mad og tøj på kroppen i hans husholdning.
 
 
Hans er ikke nær så eftertragtet som dj i dag, som da han tilbage i 2008 blev tilkendt børnebidrag efter skilsmissen fra Britney. 
 
Der er dog stadig en mulighed for et forlig uden for retten.
 
- Britney og hendes folk  tror, at de ikke behøver at aflevere oplysninger om Britneys indtægt ved fastsættelsen af børnebidrag, men sådan fungerer det ikke. Det er et krav ifølge californisk lov, at begge parter i sådan en sag, gør rede for deres økonomiske formåen. Der gælder ikke en særlov for californiske kendisser. De har truffet et valg (og givet os et urimeligt tilbud, red.), og det valg må de stå ved. Vi er dog stadig åbne over for at løse denne sag uden for retten, siger Mark Vincent Kaplan.
 
Britney Spears spiller senere på året ved Smukfest.
 
GALLERI - Britney tilbage for fuld knald i Las Vegas:

Britney tilbage for fuld knald i Las Vegas

 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close