Hollywood11. januar 2018

Britney Spears vender tilbage til Las Vegas med nyt show

Hun er netop blevet færdig med at spille sit "Piece of me"-show, som hun har været i Las Vegas med de seneste fire år, men nu er der noget der tyder på, at Britney er på vej tilbage til scenen i spillebyen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.33527033.jpg
 Foto: All Over

Hun er kun lige blevet færdig med sit "Piece of me"-show, men nu tyder alt på, at Britney Spears er klar til endnu en tørn i Las Vegas.

Det skriver US Weekly.

Det amerikanske ugeblad mener nemlig at vide, at Britney er lige ved at underskrive en kontrakt med Park Theater i spillebyen.

I den forbindelse vil et helt nyt show blive skruet sammen til popprinsessen.

Det store "Piece of me"-show, som Britney har optrådt med de seneste fire år, blev en stor succes for spillestedet Planet Hollywood.

Så det giver god mening, at Park Theater nu vil have Britney i stald. Park Theater er samme Lady Gaga, Bruno Mars, Cher og Ricky Martin også giver koncerter i nærmeste fremtid.

Det er planen af Britneys nye koncertrække skal starte i 2019.

Britney skulle angiveligt elske spillebyen, da hun, ved kun at give koncert der, kan være meget mere sammen med sine to sønner.

Hun havde da heller ikke andet en lovprisninger for Las Vegas, da det sidste år kom frem, at hendes "Piece of me"-show skulle slutte.

- At have haft mine fans fra hele verden til at komme og se mit show har været fantastisk. Jeg elsker Las Vegas, og jeg vil savne at optræde med det her show, fortalte Britney i en pressemeddelelse.

Britney til Smukfest

Inden Britney atter er at finde i Las Vegas, skal hun dog lige en tur forbi Skanderborg.

Her skal hun nemlig spille på årets Smukfest.

Det bliver Britneys første danske festivalkoncert nogensinde. Ifølge Britney Spears' hjemmeside, så bliver det den 8. august, at hun rammer Bøgeskoven i Skanderborg.

Du kan se billeder fra Britneys Las Vegas-show i galleriet herunder

Britney tilbage for fuld knald i Las Vegas

Sponsoreret indhold