Hollywood16. marts 2018

Britney i kamp mod eksmanden: Han vil have flere penge

Kevin Federline vil have flere penge af Britney Spears, selvom det er mere end 10 år siden, at de gik fra hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/britney1.jpg
 Foto: All Over

Britney Spears og eksmanden Kevin Federline er endt i en kamp om penge, og det selvom det er mere end 10 år siden, at de gik fra hinanden.

Det skriver US Weekly.

Kevin har bedt om at få 120.000 kroner mere om måneden fra Britney. Det er Kevin, der har den fulde forældremyndighed over sønnerne Jayden James, 11, og Sean Preston, 12, og det er grunden til, at han nu kan bede om flere penge fra Britney.

Britney betaler nemlig børnebidrag til Kevin hver eneste måned, og ifølge amerikansk lovgivning har han ret til at få øget børnebidraget i takt med, at Britney er begyndt at tjene endnu flere penge, end hun gjorde, da hun var sammen med Kevin.

Kevin Federline fik den fulde forældremyndighed i forbindelse med det mentale sammenbrud, som Britney oplevede tilbage i 2007.

- Alt Kevin vil er at have mulighed for at give sine sønner den samme levestandard, som når de er hos Britney. Sean og Jaydens behov er ændret i takt med, at de bliver ældre, hvilket er en væsentlig faktor, fortæller en kilde til US Weekly.

US Weekly mener også at vide, at Britney er så træt af situationen, at hun har bedt sin far, der stadig har den fulde magt over hendes formue, om at få løst twisten så hurtigt som muligt.

Britney har blandt andet øget sin formue ved hjælp af sit Las Vegas-show "Piece of me". Det menes, at hun har tjent mere end 820 millioner kroner på den lange koncertrække, og det er blandt andet det, der er grunden til, at Kevin nu kan bede om flere penge fra hende.

Fantastisk tid

Selvom de nu ligger i en twist om penge, så har Kevin Federline tidligere fortalt, hvor vigtig forholdet til Britney var, dengang de var sammen.

- Det tidspunkt af mit liv var helt fantastisk. Det var sjovt, vanvittigt og kaotisk med rampelyset, underholdningsbranchen og livsstilen, der fulgte med, har Federline fortalt til US Weekly og afslører, at han faldt Spears' personlighed bag blitz-lysene: - Hvad der virkelig fangede min opmærksomhed, var hendes sydstats-charme og hendes livsværdier. Jeg fik masser opmærksomhed fra hende og så den kærlige kvinde bag alt det andet, fortalte Federline. Kom hjem til Britney i galleriet herunder

Britneys nye villa

Sponsoreret indhold