Han sagsøgte hende: Britney skal betale eksens advokatregninger

Britney Spears og Kevin Federline.

Britney Spears og Kevin Federline.

Foto: All Over Press

Britney Spears har fået sin sag for med eksmanden Kevin Federline, der tilbage i marts startede en sag om børnepenge. 

Sagen er nemlig den, at Kevin mener, at Britney skal give ham endnu flere penge, så sønnerne Jayden James og Sean Preston kan leve et godt liv, når de er hos ham.

Kevin har bedt om at få 120.000 kroner mere om måneden.

Inden sagen overhovedet er blevet afgjort, må Britney dog til lommerne. 

Retten har nemlig bestemt, at hun skal betale eksmandens advokatregninger i forbindelse med sagen. Det drejer sig om 720.000 kroner.

Det skriver E!News

Kevin Federline fik den fulde forældremyndighed i forbindelse med det mentale sammenbrud, som Britney oplevede tilbage i 2007.

- Alt Kevin vil er at have mulighed for at give sine sønner den samme levestandard, som når de er hos Britney. Sean og Jaydens behov er ændret i takt med, at de bliver ældre, hvilket er en væsentlig faktor, fortalte en kilde til US Weekly, da børnebidragssagen så dagens lys tilbage i marts.

Ifølge amerikansk lovgivning har han ret til at få øget børnebidraget i takt med, at Britney er begyndt at tjene endnu flere penge, end hun gjorde, da hun var sammen med Kevin. 

Britney har blandt andet øget sin formue ved hjælp af sit Las Vegas-show "Piece of me". Det menes, at hun har tjent mere end 820 millioner kroner på den lange koncertrække, og det er blandt andet det, der er grunden til, at Kevin nu kan bede om flere penge fra hende. 

I løbet af retssagen, der har kørt, mens Britney har været på turné i Europa, er det også kommet frem, hvor mange penge hun tjente sidste år. 

Svimlende 363.773.055,95 kroner røg ind på popprinsessens konto i 2017.

Retsdokumenterne i sagen viser også, at Britney i 2017 brugte 2.470.429 kroner på almindeligt forbrug. Det er udgifter til mad, tøj, biografer og forlystelsesparker, der har sendt Britneys forbrug i vejret. 
 
Britney Spears er god for 1,3 milliarder danske kroner.
 

Fantastisk tid

Selvom de nu ligger i en twist om penge, så har Kevin Federline tidligere fortalt, hvor vigtig forholdet til Britney var, dengang de var sammen

- Det tidspunkt af mit liv var helt fantastisk. Det var sjovt, vanvittigt og kaotisk med rampelyset, underholdningsbranchen og livsstilen, der fulgte med, har Federline fortalt til US Weekly og afslører, at han faldt Spears' personlighed bag blitz-lysene:
 
- Hvad der virkelig fangede min opmærksomhed, var hendes sydstats-charme og hendes livsværdier. Jeg fik masser opmærksomhed fra hende og så den kærlige kvinde bag alt det andet, fortalte Federline.
 
Se billederne fra Britneys koncert på Smukfest i galleriet herunder

Britney Spears på Smukfest 2018

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close