Hollywood 11. april 2017

Britney er færdig i Las Vegas

Når Britney Spears går på scenen i spillebyen den 31. december i år, så bliver det foreløbigt sidst gang, at hun spiller i Las Vegas
Foto: All Over

Britney Spears er færdig i Las Vegas. I hvert fald med sit "Piece of me"-show, som hun har optrådt med i spillebyen i fire år.

Det afslørede hun i går på Instagram, hvor hun også afslørede sidste koncertdatoer for hendes ekstremt populære show. 

- De sidste "Piece of me"-datoer nogensinde. Det bliver så svært at sige farvel til det her show, skriver Britney på Instagram. 

Artiklen fortsætter under billedet

The last #PieceOfMe dates... ever. Saying goodbye to this show is going to be SO hard Tix on sale 4/14 at 10am PT

Et opslag delt af Britney Spears (@britneyspears) den

Det er altså billetterne til de sidste 18 shows, der nu bliver sat til salg, inden Britney siger farvel til spillebyen den 31. december i år. Udover de sidste 18 shows, så har Britney også 21 shows i maj og august, der blev offentliggjort tidligere på året. 

I en pressemeddelelse fortæller Britney også, at det bliver svært at forlade Las Vegas. 

- At have haft mine fans fra hele verden til at komme og se mit show har været fantastisk. Jeg elsker Las Vegas, og jeg vil savne at optræde med det her show, fortæller Britney i pressemeddelelsen

Hvad der skal ske nu for Britney er endnu ikke besluttet. Det fortæller hendes manager i et interview med Las Vegas Review-Journal.

- Alt er muligt. Vi har taget nul beslutninger. Vi forventer en masse interesse fra alle sider. Britney går udsolgt med alle shows, og hun elsker Las Vegas, hun elsker at optræde i Vegas, og Vegas er en muligt. Hun kan også tage på turné, hun kan arbejde på et nyt album. Det er alt for tidligt at tale detaljer, fortæller Larry Rudolph til avisen. 

Udover hendes shows i Las Vegas, så tager Britney også rundt i verden til sommer, hvor hun blandt andet skal spille i Israel og på Fillipinerne. Om hendes tur rundt i verden også bringer hende til Europa er endnu ikke offentliggjort.

Se billeder fra Britneys Las Vegas-show i galleriet herunder

Så lækker er Britney i Las Vegas

 

 

Sponsoreret indhold