Kendte4. december 2017

Tvillinger har brugt 120.000 på at ligne Brad Pitt

Tvillinger scorer flere piger, efter at de er gået all in på at ligne Brad Pitt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pitt-04122017.jpg
 Foto: All Over Press
Næseoperationer, kæbeimplantater, kindimplantater, hageimplantater og nye tænder. Det er hvad de 21-årige enæggede tvillinger Mike og Matt Schlepp fra delstaten Arizona på billedet oven for har fået foretaget for at ligne deres altoverskyggende idol, Brad Pitt.
Det har kostet dem på den gode side af 125.000 kroner. - Men resultatetet er meget mere værd end det, siger Matt, der lige som sin bror elsker Brad Pitt. De to ungersvende deltog i MTV-programmet 'I Want A Famous Face', og så var der ingen vej tilbage, og de var negge kede af deres naturlige udseende.
På kort tid gennemgik de en række smertefulde indgreb og måtte leve med at ikke at kune indtage normal føde i uger efter indgrebene. Begge knægte er i processen sluppet af med deres tandbøjler, men har til gengæld fået tilsammen 41 porcelænskroner på deres ikke videre prangende tænder. Og for Matt har der også været en helt konkret bonus med det andet køn på grund af forvandlingen.
https://imgix.seoghoer.dk/pitt-artikel-1-04122017.jpg

Hvem der er Matt, og hvem der er Mike efter operationerne er ikke rigtig til at sige. (Foto: All Over Press)

https://imgix.seoghoer.dk/pitt-artikel-2-04122017.jpg

Er det Mike eller Matt? Vi ved det ikke. Men Brad Pitt er det IKKE. (Foto: All Over Press)

Matt har ikke fortrudt et øjeblik. - Er du gal, jeg ville gøre det om ti gange mere. Det har i den grad hjulpet mig med at finde piger. Og piger, der kender mig fra før operationerne kan ikke holde op med at stirre på mit 'nye jeg'. De siger, de har lyst til at græde over mit pæne nye udseende. Hvis det ikke kan få en til at få det godt, hvad kan så?, siger Matt. Mike er enig med sin tvillingebror. - Jeg vidste ikke, at man kunne være så lykkelig, som jeg er nu. Jeg føler mig på toppen af verden ved at have fået foretaget nogle få indgreb. Hvis du er ked af, hvordan du ser ud, så gå i gang med plastikkirurgi NU!, siger Mike. Det er kun få dage siden, at vi her på sitet kunne fortælle en lidt tragisk historie om en 19-årig iransk kvinde, der har brugt en formue på at komme til at ligne Brad Pitts ekskone, Angelina Jolie, og resultatet var mildest talt skræmmende.

Sponsoreret indhold