Hollywood11. september 2017

Ny TV-serie fra Jennifer Aniston

Hollywood-stjernen er snart klar med en afløser for "Venner".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aniston_0.jpg
 Foto: All Over Press

For første gang siden "Venner" er Jennifer Anison klar med en ny serie på TV, og denne gang foregår showet også i New York - præcis som "Venner" gjorde.

Ross, Monica, Chandler, Joey og Phoebe er dog skiftet ud med den pulserende stemning på en TV-station i The Big Apple.

Det nye show skal komme til verden i samarbejde med Reese Witherspoon, som lige har fået en Emmy-nominering for "Big Little Lies", og det forlyder, at både Apple og Netlix kæmper for at få lov til at sende Jennifers nye udfoldelser.

Det nye show har endnu ikke fået et navn, men "The Hollywood Reporter" forklarer at de to lækre damer også har Jay Carson fra "House of Cards" med ombord til at skrive showet.

Financial Times fortæller at tech-giganten Apple er klar til at investere godt seks milliarder kroner i nye serier for at slå Netflix, så måske er der endnu flere penge på mod Jennifer Anison.

Ikke at Brad Pitts ekskone har brug for de ekstra penge.

Efter hendes kæmpesucces med først og fremmest "Venner" og derefter en lang række biograffilm står der ifølge Celebrity Networth 220 millioner dollars - eller 1400 millioner kroner og hygger sig på stjernens konti.

Jennifer Aniston fejrede i februar sin 48-års fødselsdag i luksuriøse omgivelser i Mexico sammen med manden Justin Theroux.

Du kan se flere billeder af Jennifer Aniston i galleriet herunder

Billeder af Jennifer Aniston

Sponsoreret indhold