Hollywood4. november 2021

Brad Pitt-insider: Angelina Jolie bruger børnene som lokkemad

Angelina Jolie bruger sine og Brad Pitts børn til at få medieomtale. Hun viser dem udelukkende frem for at få opmærksomhed, mener en af skuespillerens venner.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er over fem år siden, Angelina Jolie blev skilt fra Brad Pitt.

Det var hende, der søgte om skilsmisse, og i over fem år har hun kæmpet for at beskytte sine børn fra deres far og blandt andet brugt retssystemet til at få ham til at blive ædru og gå i terapi.

Måske er det derfor, kilder tæt på Brad Pitt nu udtrykker deres bekymring for, at Angelina Jolie de sidste par uger har haft børnene med til premierer på sin seneste film, Marvel-hittet "The Eternals".

- Angelina bruger børnene. Det er svært at forstå, hvordan den her opførsel med at vise dem frem skulle være for deres bedste. Brad tager aldrig børnene med ud i offentligheden - og han taler sjældent om dem, siger insideren til New York Post.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega800014_046.jpg
 Foto: MEGA

Shiloh, 15, Zahara, 16, Angelina Jolie, 46, Vivienne, 13, Maddox, 20, og Knox på 13 til premiere i London. Foto: MEGA

En kilde tæt på Angelina Jolie svarer på beskyldningerne om, at hun bruger børnene som lokkemad over for pressen, så hun kan få omtale:

- Børnene er ikke overraskende, når man tænker på Brad og Angelinas personligheder, meget selvstændige. De gør ikke noget, de ikke har lyst til.

Sponsoreret indhold